Povezane vesti
"Davala sam signale kao indijanac, ali: Džabe... Onda sam upalila sveću i skuvala kakao" Ispovest Nišlijke koja je sletela s…
Blic 30.11.2021
"Bio mi je sumnjiv put, izađem, vratim se u auto, pođem u rikverc, proklizim na travu i skliznem između dva drveta. I onda počinje žurka. Bila sam na tom mestu pored groblja dva dana i celu noć i nisam se uplašila". Ovim rečima Nišlijka Snežana Miljković… »
Nišlijka zarobljena u autu se snašla: Snežana kuvala kafu, grejala se svećom
Nova 30.11.2021
Nišlijka Snežana Miljković (65) sa ponosom ističe da uvek na put polazi spremna za svaku nevolju, što se pokazalo spasonosno kada joj se minulog vikenda vozilo zaglavilo kraj groblja u selu Paljina. Mada teško pokretna zbog hroničnih zdravstvenih… »
Vesti dana »
Ministar sporta Zoran Gajić: "Radimo na tome da Beograd bude sedište WADA za Jugoistočnu Evropu, imamo nultu toleranciju na doping"
Dnevnik pre 1 satjoš 37 povezanih
Ko je biznismen optužen za pranje 72 miliona? Papić pod lupom 3 tužilaštva, svedočio u slučaju Belivuk, sa Bobom prodavao jahtu, ženi mu oduzeli lux torbe...
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
(Foto) Tramp u Ankari: Ukinućemo sankcije uvedene Turskoj, Erdogan velik lider poštovan širom sveta
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 24 povezane