Povezane vesti
Dragojević o odluci FCS: Zbunjen sam, kad nema obrazloženja – šta ispraviti
N1 Info 30.11.2021
"Kada izostane obrazloženje UO Filmskog centra Srbije sa razlozima odbijanja, autor i producent nemaju nikakvu mogućnost da nešto isprave za sledeće konkurisanje. Mogu reći samo da sam - zbunjen i tužan", rekao je reditelj Srđan Dragojević, jedan od… »
Dragojević o odluci Filmskog centra Srbije: Zbunjen sam i tužan
Nova 30.11.2021
Kada izostane obrazloženje UO Filmskog centra Srbije sa razlozima odbijanja, autor i producent nemaju nikakvu mogućnost da nešto isprave za sledeće konkurisanje. Mogu reći samo da sam - zbunjen i tužan, rekao je za Nova.rs reditelj Srđan Dragojević… »
Vesti dana »
BLOG Desetak poljoprivrednika dobilo poziv za informativni razgovor iz policije zbog blokada: Mlekari traže od Vlade da se izjasni o ponašanju Glamočića
Nova pre 46 minutajoš 36 povezanih
Glamočić za RTV: Do problema na tržištu mleka nije došlo zbog uvoza mleka u prahu
RTV pre 37 minutajoš 34 povezane
Jukom objavio preliminarne rezultate ponovljenih izbora za članove Visokog saveta tužilaštva
RTS pre 32 minutajoš 21 povezana
Zvanično: Vlada Srbije imenovala Lady Dron Danku za pomoćnicu ministra prosvete na šest meseci
Nedeljnik pre 4 satijoš 10 povezanih
BBC o netačnostima u govoru Trampa: Nije bilo rata Srbije i Kosova, koristi od carina, investicija
Beta pre 2 satajoš 32 povezane