Повезане вести

Вештак: Убодне ране биле тешке и опасне по живот

Вештак: Убодне ране биле тешке и опасне по живот

Дневник 01.12.2021
У наставку суђења Димитрију Станковићу (44) из Новог Сада, оптуженом да је 21. октобра прошле године покушао да убије полицијског инспектора Уроша Никића (34), као и за кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и… »
Суђење за покушај убиства новосадског полицајца прекинуто због лажне дојаве о бомби

Суђење за покушај убиства новосадског полицајца прекинуто због лажне дојаве о бомби

Радио 021 01.12.2021
У новосадском Вишем суду настављено је суђење Д. С. (44) оптуженом да је са 11 убода ножем у ноге и руке покушао да убије Уроша Никића, инспектора новосадске полиције. Осим тога, он се терети и за недозвољено поседовање… »
Суђење Димитрију Станковићу због покушаја убиства полицајца: Убо га ножем 11 пута: "Покушавао сам да га спречим да ме убоде у…

Суђење Димитрију Станковићу због покушаја убиства полицајца: Убо га ножем 11 пута: "Покушавао сам да га спречим да ме убоде у…

Блиц 30.11.2021
У Вишем суду у Новом Саду настављено је суђење Димитрију Станковићу (44), оптуженом да је са 11 убода ножем по ногама и рукама покушао тешко убиство Уроша Никића (34), инспектора новосадске полиције. Осим тога, он одговара и за… »

Вести дана »