Povezane vesti
Lukašenko: Nema energenata ako Poljska zatvori granicu
Al Jazeera 01.12.2021
Bjeloruski predsjednik istakao je da je danas interes njegove zemlje u Rusiji, Kini i najviše na Istoku. Bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko zaprijetio je da je spreman obustaviti tranzit energenata u slučaju da Poljska zatvori granice… »
Lukašenko: Nema energenata ako Poljska zatvori granicu
Politika 01.12.2021
MINSK- Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko zapretio je da je spreman da obustavi tranzit energenata u slučaju da Poljska zatvori granice. „Mislite da ću kada me budu gušili Poljaci ili neki drugi razmišljati o nekim ugovorima? O čemu vi… »
Zatvarate granicu? A šta ako ja zavrnem gas? Lukašenko opet preti da će ostaviti EU da se smrzava
Kurir 01.12.2021
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko danas je ponovio svoju pretnju da će prekinuti dotok ruskog gasa u EU ako Poljska zatvori svoju granicu sa Belorusijom. "Poljska ima plan da zatvori granicu sa Belorusijom. Pa dobro, zatvorite. Mi ionako ne… »
Zatvorite granice i razmislite kako ćete da kupujete energente od Rusije
Pravda 01.12.2021
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je u intervjuu za RIA Novosti da je spreman da zaustavi tranzit energetskih resursa u slučaju da Poljska realizuje pretnje zatvaranjem granice. „Slušajte, kada me budu gušili Poljaci ili neki drugi… »
Lukašenko opet preti: Minsk će prekinuti protok gasa ako Varšava zatvori granicu
Blic 01.12.2021
Predsednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je spreman da prekine protok ruskog gasa ukoliko Poljska zatvori granicu, javila je ruska novinska agencija RIA "Novosti". Belorusija se spori sa EU u vezi sa migrantima koji se nalaze u kampu na… »
Lukašenko opet preti: Nema energenata ako Poljska zatvori granicu
Nova 01.12.2021
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko zapretio je da je spreman da obustavi tranzit energenata u slučaju da Poljska zatvori granice. „Mislite da ću kada me budu gušili Poljaci ili neki drugi razmišljati o nekim ugovorima? O čemu vi… »
Vesti dana »
Održan zajednički protest studenata, poljoprivrednika, glumaca i građana
RTV pre 14 minutajoš 54 povezane
Crvena zvezda pobedom nad Čukaričkim završila jesenji deo prvenstva
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 55 minutajoš 2 povezane
Svetske agencije: Desetine hiljada ljudi na protestima u Srbiji protiv populističkog predsednika
Beta pre 49 minutajoš 18 povezanih