Повезане вести

Вулин: Полиција неће примењивати силу на протестима и блокадама

Вулин: Полиција неће примењивати силу на протестима и блокадама

Дневник 01.12.2021
БЕОГРАД: Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да полиција неће примењивати силу на протестима и блокадама путева које еколошки покрети најављују за суботу и истакао да је полиција једина брана насиљу… »
Министар Вулин: Полиција ће стриктно поштовати закон, неће примењивати силу

Министар Вулин: Полиција ће стриктно поштовати закон, неће примењивати силу

Телеграф 01.12.2021
Полиција ће стриктно поштовати закон, полиција неће примењивати силу ни према коме. Полиција води рачуна да не буде насиља, ми смо једина брана насиљу и силеџијама - рекао је Министар унутрашњих послова. Министар унутрашњих… »
Вулин: Ниједног полицајца нећу да бацим невладиним организацијама да га черече

Вулин: Ниједног полицајца нећу да бацим невладиним организацијама да га черече

Политика 01.12.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да стоји иза сваког полицајца који је био на протестима у суботу, који се држао слова закона, поступао по правилима службе и додао да сваки полицајац има подршку свог… »
Вулин још једном понизио жену коју је оборио полицајац

Вулин још једном понизио жену коју је оборио полицајац

Нова 01.12.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је да ће полиција стриктно поштовати закон и да "неће примењивати силу ни према коме", говорећи о најављеним блокадама саобраћаја за суботу. Тако је Вулин, уместо да јасно… »
Вулин: Полиција једина брана насиљу и силеџијама

Вулин: Полиција једина брана насиљу и силеџијама

Вечерње новости 01.12.2021
Фото: МУП - Једино насиље које је вршено, вршено је од стране Зеленовића и Чуметових радника. Полиција ни према коме није применила силу, полиција никог није истукла. Полиција се максимално уздржавала, што и сада радимо, мени… »
Вулин: Ниједног полицајца нећу да бацим НВО да га черече, понижавају и вређају

Вулин: Ниједног полицајца нећу да бацим НВО да га черече, понижавају и вређају

Н1 Инфо 01.12.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је да ће полиција стриктно поштовати закон и да "неће примењивати силу ни према коме", говорећи о најављеним блокадама саобраћаја за суботу. „Полиција ће стриктно поштовати… »
Вулин: Полиција неће примењивати силу, ми смо једина брана насиљу и силеџијама

Вулин: Полиција неће примењивати силу, ми смо једина брана насиљу и силеџијама

Нови магазин 01.12.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је данас да ће полиција стриктно поштовати закон и да "неће примењивати силу ни према коме", говорећи о најављеним блокадама саобраћаја за суботу. "Полиција ће стриктно… »
Вулин: Полиција неће примењивати силу ни према коме, ми смо једина брана насиљу и силеџијама

Вулин: Полиција неће примењивати силу ни према коме, ми смо једина брана насиљу и силеџијама

ИндексОнлине 01.12.2021
БЕОГРАД – Министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је данас да ће полиција стриктно поштовати закон и да “неће примењивати силу ни према коме”, говорећи о најављеним блокадама саобраћаја за суботу. “Полиција ће… »
Полиција једина брана насиљу! Министар Вулин оштро о протестима: Називају нас керовима, а онда нас траже

Полиција једина брана насиљу! Министар Вулин оштро о протестима: Називају нас керовима, а онда нас траже

Србија данас 01.12.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин каже да једино насиље које смо видели на протесту, јесте оно које су вршиле Зеленовићеве и Ђиласове присталице по градовима по Србији. - Полиција ни према коме није применила силу… »

Вести дана »