Povezane vesti
"Lekari su me savetovali da krijem da sam HIV pozitvan": Potresna ispovest zaraženog: Kada je strah od osude veći od brige za…
Blic 01.12.2021
Danas se obeležava Svetski dan borbe protiv HIV-a. A oni kojima je virus potvrđen, osim brige za svoje zdravlje, suočavaju se sa možda još većim strahom od osude i neprihvatanja. "Lekari su me savetovali da krijem da sam HIV pozitivan", kaže za RTS jedan… »
„Lekari su me savetovali da krijem da sam HIV pozitivan“
Nova 01.12.2021
Danas se obeležava Svetski dan borbe protiv HIV-a. A oni kojima je virus potvrđen, osim brige za svoje zdravlje, suočavaju se sa možda još većim strahom od osude i neprihvatanja. "Lekari su me savetovali da krijem da sam HIV pozitivan", kaže jedan od… »
Vesti dana »
Borba sa vatrenom stihijom u Srbiji: "Super puma" gasi na Stolovima, požar van kontrole zbog vetra, u Deliblatskoj peščari mirnije, u Lukovu spasene kuće
Blic pre 8 minutajoš 52 povezane
Fiskalni savet ocenjuje rebalans budžeta: Deficit se neopravdano povećava za 59 milijardi dinara, neka krupna davanja bez objašnjenja
Danas pre 42 minutajoš 28 povezanih
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 54 povezane
Požar na putu Zrenjanin – Novi Sad: Evo šta se tačno dogodilo u blizini Žabaljskog mosta
Zrenjaninski pre 1 satjoš 23 povezane