Povezane vesti
Šmit: Situacija u BiH loša, brinem se da ne preraste u nešto gore
Danas 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. „Posebno sam se osvrnuo na sve veću… »
Novi magazin 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. "Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
N1 Info 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. „Posebno sam se osvrnuo na sve veću… »
"Brine me huškačka politika": Šmit o političkoj situaciji u BiH
Blic 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno u lošem stanju te da je o tome govorio u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. - Posebno sam se osvrnuo na sve veću… »
Vesti dana »

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
Euronews pre 37 minutajoš 16 povezanih

Dve osobe poginule u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci ih mrtve izvukli iz stana (video)
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih

Nezapamćen skandal u Beloj kući: Trampovi ljudi greškom ubacili novinara u poverljivu grupu za poruke – i otkrili mu detalje ratnih planova
Nova pre 55 minutajoš 11 povezanih

Medicinski izvori: U izraelskim udarima tokom noći ubijene najmanje 23 osobe – među njima i porodica s troje dece
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

Nevreme na pomolu! Rhmz upozorava: Od ovog datuma stižu jaki pljuskovi, evo gde će biti najgore
Mondo pre 2 satajoš 11 povezanih