Povezane vesti
Šmit: Situacija u BiH loša, brinem se da ne preraste u nešto gore
Danas 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. „Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
Novi magazin 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. "Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
N1 Info 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. „Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
"Brine me huškačka politika": Šmit o političkoj situaciji u BiH
Blic 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno u lošem stanju te da je o tome govorio u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. - Posebno sam se osvrnuo na sve veću… »
Vesti dana »

Sutra prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije, na dnevnom redu 47 tačaka, među njima i legalizacija
Euronews pre 2 satajoš 36 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 5 satijoš 1 povezana

Lekornu se obratio naciji nakon što je dao ostavku: "Bio sam spreman na kompromis, uvek svoju zemlju treba da stavljate ispred vlastite partije"
Kurir pre 2 satajoš 43 povezane

Gužva kod Železničke stanice: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 3 satajoš 33 povezane