Povezane vesti
Šmit: Situacija u BiH loša, brinem se da ne preraste u nešto gore
Danas 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. „Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
Novi magazin 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. "Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
N1 Info 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. „Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
"Brine me huškačka politika": Šmit o političkoj situaciji u BiH
Blic 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno u lošem stanju te da je o tome govorio u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. - Posebno sam se osvrnuo na sve veću… »
Vesti dana »
NBS: Inflacija usporila na 2,8% zbog ograničenja marži, BDP rast u 2027. projektovan na 5% uz podršku Ekspo 2027
Serbian News Media pre 16 minutajoš 40 povezanih
Guvernerka: Zbog NIS-a sankcije prete i Narodnoj banci Srbije
Bujanovačke pre 46 minutajoš 60 povezanih
Nakon prekida štrajka glađu: Hrka i dalje ispred Skupštine Srbije, Jaćimović kod zgrade Banovine
NIN pre 2 satajoš 14 povezanih
Rusi pristali da prodaju svoj deo u NIS-u! Ministarka Đedović Handanović prvi put o trećoj strani u pregovorima (video)
Kurir pre 11 minutajoš 20 povezanih