Povezane vesti
Šmit: Situacija u BiH loša, brinem se da ne preraste u nešto gore
Danas 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. „Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
Novi magazin 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. "Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
N1 Info 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. „Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
"Brine me huškačka politika": Šmit o političkoj situaciji u BiH
Blic 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno u lošem stanju te da je o tome govorio u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. - Posebno sam se osvrnuo na sve veću… »
Vesti dana »
SRCE: Oslobađanje Veselina Milića je legalizacija policijskog saučesništva u zločinima
Beta pre 6 satijoš 54 povezane
Suze u očima! Tužno: Pogledajte reakciju Ronalda nakon ispadanja od Španije - poslednji ples Kristijana na Mundijalu! Bolne scene...(foto)
Kurir pre 1 danjoš 41 povezana
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 9 satijoš 29 povezanih
Zakopali telo u dvorištu: Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo Aleksandra u Rumi
Telegraf pre 1 danjoš 23 povezane