Povezane vesti
Šmit: Situacija u BiH loša, brinem se da ne preraste u nešto gore
Danas 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. „Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
Novi magazin 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. "Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
N1 Info 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno loša i da je to naveo i u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. „Posebno sam se osvrnuo na sve veću nefunkcionalnost… »
"Brine me huškačka politika": Šmit o političkoj situaciji u BiH
Blic 01.12.2021
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit rekao je da je situacija u Bosni i Hercegovini trenutno u lošem stanju te da je o tome govorio u svom izveštaju generalnom sekretaru i Savetu bezbednosti UN. - Posebno sam se osvrnuo na sve veću… »
Vesti dana »
"Nismo mogli na Krstovdan da izgubimo": Dušan Mandić stao pred kameru i čestitao crkveni praznik
Mondo pre 2 minutajoš 73 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na protestu „Šta znači pobeda“ bilo oko 6.500 ljudi
Nedeljnik pre 4 satijoš 23 povezane
Putevi Srbije upozorili vozače na ledene dane, nisku oblačnost i maglu
Serbian News Media pre 1 satjoš 51 povezana