Повезане вести
Шмит: Ситуација у БиХ лоша, бринем се да не прерасте у нешто горе
Данас 01.12.2021
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит рекао је да је ситуација у Босни и Херцеговини тренутно лоша и да је то навео и у свом извештају генералном секретару и Савету безбедности УН. „Посебно сам се осврнуо на све… »
Нови магазин 01.12.2021
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит рекао је да је ситуација у Босни и Херцеговини тренутно лоша и да је то навео и у свом извештају генералном секретару и Савету безбедности УН. "Посебно сам се осврнуо на све… »
Н1 Инфо 01.12.2021
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит рекао је да је ситуација у Босни и Херцеговини тренутно лоша и да је то навео и у свом извештају генералном секретару и Савету безбедности УН. „Посебно сам се осврнуо на све… »
"Брине ме хушкачка политика": Шмит о политичкој ситуацији у БиХ
Блиц 01.12.2021
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит рекао је да је ситуација у Босни и Херцеговини тренутно у лошем стању те да је о томе говорио у свом извештају генералном секретару и Савету безбедности УН. - Посебно сам… »
Вести дана »
Једна од комичнијих ситуација у НБА лиги, сви су се питали где је Јокић, Никола нестао са терена, ево и зашто!
Телеграф пре 1 сатјош 34 повезане
Ватрена стихија гута симбол Загреба; Штета је тотална; 100 ватрогасаца немоћно ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 25 минутајош 16 повезаних
Мушкарац избо двојицу ножем на Новом Београду: Са тешким повредама превезени у Земунску болницу
Еуроневс пре 59 минутајош 11 повезаних
Данас осетно хладније и кисовито време, температура до 12 степени
Глас Западне Србије пре 2 сатајош 8 повезаних