Povezane vesti
Vojska Srbije sve moćnija: Za 5 godina na modernizaciju biće ukupno potrošeno čak 2 milijarde evra! Stiže još ubojitije…
Kurir 01.12.2021
Kada se uračuna sve što je od 2016. godine potrošeno, šta je planirano za ovu i predviđeno za iduću godinu, novac namenjen za modernizaciju Vojske Srbije (VS) premašiće prag troškova od dve milijarde evra, piše Balkanska bezbednosna mreža. Sa… »
Dve milijarde evra za modernizaciju Vojske
Nova ekonomija 01.12.2021
Kada se uračuna sve što je od 2016. godine potrošeno, šta je planirano za ovu i predviđeno za iduću godinu, novac namenjen za modernizaciju Vojske Srbije (VS) premašiće prag troškova od dve milijarde evra, piše Balkanska bezbednosna mreža. Sa… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 13 minutajoš 158 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 3 satajoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 49 minutajoš 19 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje u svim školama u Srbiji skraćeni časovi
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih