Povezane vesti
Vučić: Ponosan sam na Danila
RTV 01.12.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ponosan na svog sina Danila koji danas slavi rođendan i poručio da su za one koji iznose laži i napadaju njihovu porodicu spremili slavljeničku tortu. "Danas je rođendan mom prvencu Danilu… »
Vučić: Ponosan sam na Danila
Nova 01.12.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ponosan na svog sina Danila koji danas slavi rođendan i poručio da su za one koji iznose laži i napadaju njihovu porodicu spremili slavljeničku tortu. „Danas je rođendan mom prvencu Danilu. Ponosan sam… »
Vučić: Putin uvek bio uz Srbiju i srpski narod
N1 Info 01.12.2021
Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić učestvovao je na onlajn konferenciji "Globalni izazovi 21. veka: međustranačka dimenzija" u organizaciji Jedinstvene Rusije, objavljeno je na instagram nalogu "avucic". Veliko hvala… »
Vučić na konferenciji Jedinstvene Rusije: Hvala Putinu
RTV 01.12.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas putem video linka na konferenciji "Globalni izazovi 21. veka: Međustranačka dimenzija" u organizaciji ruske vladajuće stranke Jedinstvena Rusija. "Hvala Jedinstvenoj Rusiji što sam imao… »
Vesti dana »
Murinjo: Posle onakvog gola Vinisijus ne treba da se petlja sa 60.000 ljudi na stadionu
RTS pre 53 minutajoš 24 povezane
"To je moj drugi susret" Vučić se sastao sa premijerom Indije Narendrom Modijem u Nju Delhiju
Blic pre 37 minutajoš 6 povezanih