Povezane vesti
Vučić na konferenciji Jedinstvene Rusije: Hvala Putinu
Sputnik 01.12.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas putem video linka na konferenciji "Globalni izazovi 21. veka: Međustranačka dimenzija" u organizaciji ruske vladajuće stranke Jedinstvena Rusija. "Hvala Jedinstvenoj Rusiji što sam imao čast da… »
Vučić se oglasio pred vanredno obraćanje: Iznose se bitne informacije, pomenuo i Putina (foto)
Srbija danas 01.12.2021
Vanredno obraćanje predsednika. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se večeras u 18 časova vanredno obratiti građanima, a sada se oglasio na Instagram profilu. A post shared by Александар Вучић (@avucic) - Hvala Jedinstvenoj Rusiji što sam imao čast da… »
Vesti dana »
"Prebrojaćemo svaki glas!" Neverovatno tesna borba, odlučuju decimale! Prvi rezultati izbora u Sloveniji, oglasili se Golob i Janša: "Ovo je bilo zaista napeto"
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
On je novi gradonačelnik Pariza: Ovo su preliminarni rezultati lokalnih izbora u Francuskoj
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučić u iznenadnoj poseti UAE razgovarao sa predsednikom Bin Zajedom Al Nahjanom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana