Povezane vesti
Korona virus: Kako da znam da li sam zaražen omikron sojem
Južne vesti 01.12.2021
Getty Images Prvi slučajevi nove omikron soja korona virusa otkriveni su širom sveta, pošto su ga naučnici u Južnoj Africi istakli kao potencijalno zabrinjavaju varijantu. Od tada se proširio na više od deset zemalja, od kojih su mnoge uvele… »
Korona virus: Kako da znam da sam zaražen omikron sojem
Danas 01.12.2021
Prvi slučajevi nove omikron soja korona virusa otkriveni su širom sveta, pošto su ga naučnici u Južnoj Africi istakli kao potencijalno zabrinjavaju varijantu. Od tada se proširio na više od deset zemalja, od kojih su mnoge uvele ograničenja… »
U Norveškoj otkrivena prva dva slučaja zaraze novim sojem omikron
Blic 01.12.2021
Norveška je identifikovala prva dva slučaja nove varijante korona-virusa omikron, saopštila je danas nadležna služba opštine Ojgarden na zapadnoj obali. -Dve zaražene osobe bile su na putovanju u Južnoj Africi i obe se trenutno oporavljaju od… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana