Povezane vesti
Korona virus: Kako da znam da li sam zaražen omikron sojem
Južne vesti 01.12.2021
Getty Images Prvi slučajevi nove omikron soja korona virusa otkriveni su širom sveta, pošto su ga naučnici u Južnoj Africi istakli kao potencijalno zabrinjavaju varijantu. Od tada se proširio na više od deset zemalja, od kojih su mnoge uvele ograničenja… »
Korona virus: Kako da znam da sam zaražen omikron sojem
Danas 01.12.2021
Prvi slučajevi nove omikron soja korona virusa otkriveni su širom sveta, pošto su ga naučnici u Južnoj Africi istakli kao potencijalno zabrinjavaju varijantu. Od tada se proširio na više od deset zemalja, od kojih su mnoge uvele ograničenja putovanja… »
U Norveškoj otkrivena prva dva slučaja zaraze novim sojem omikron
Blic 01.12.2021
Norveška je identifikovala prva dva slučaja nove varijante korona-virusa omikron, saopštila je danas nadležna služba opštine Ojgarden na zapadnoj obali. -Dve zaražene osobe bile su na putovanju u Južnoj Africi i obe se trenutno oporavljaju od infekcije… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 81 povezana

Ministarstvo: Pratimo situaciju u kojoj se nalazi državljanin Srbije, član posade flotile "Sumud"
N1 Info pre 59 minutajoš 37 povezanih

Napad ispred sinagoge u Mančesteru: Dvoje ubijeno, policija upucala napadača
Vreme pre 1 satjoš 58 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 69 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih