Повезане вести

Дечко је натерао да се ошиша на ћелаво! Шок слика бивше задругарке - "Рекао је да бирам! Плакала сам, ово је пакао"

Дечко је натерао да се ошиша на ћелаво! Шок слика бивше задругарке - "Рекао је да бирам! Плакала сам, ово је пакао"

Мондо 01.12.2021
Бивша учесница Задруге шокирала је све на Инстаграму када је објавила слику и открила да се сама ошишала до главе, а онда је објаснила и зашто је то урадила! Бивша учесница Задруге шокирала је све на Инстаграму када је објавила… »
Дечко ме ухватио у превари, па ме натерао да се ошишам Стравична исповест задругарке, претрпела језиво насиље!

Дечко ме ухватио у превари, па ме натерао да се ошишам Стравична исповест задругарке, претрпела језиво насиље!

Ало 01.12.2021
Бивша учесница "Задруге" Наташа Радан шокирала је јавност објавивши сопствени селфи на којем је ошишана до главе. - Сви треба да научимо да казнимо себе кад погрешимо. Сама свој Аркан - написала је бивша задругарка уз фотографију… »
Наташа Радан казнила себе и ошишала се на ћелаво (ФОТО)

Наташа Радан казнила себе и ошишала се на ћелаво (ФОТО)

Вести онлине 01.12.2021
Учесница ријалити шоу програма “Задруга” Наташа Радан последњом објавом на душтвеној мрежи Инстаграм шокирала је своје фанове. Наиме, бивша задругарка након неке животне грешке одлучила је да се, како је написала, казни и ошиша… »
"Плакала сам док сам се шишала на ћелаво": Наташа Радан о шокантној слици: "Да се нисам ја ошишала дечко насилник би то урадио"…

"Плакала сам док сам се шишала на ћелаво": Наташа Радан о шокантној слици: "Да се нисам ја ошишала дечко насилник би то урадио"…

Блиц 01.12.2021
Наташа Радан, бивша учесница ријалитија "Задруга", шокирало је јавност када је објавила своју фотографију на Инстаграму на којој је ошишана до главе. Сада се огласила за "Блиц" и открила због чега се одлучила на драстичан потез и… »
Задругарка ошишана скроз до главе! Наташа Радан шокирала пратиоце фризуром на кеца! Шта јој би? (фото)

Задругарка ошишана скроз до главе! Наташа Радан шокирала пратиоце фризуром на кеца! Шта јој би? (фото)

Курир 01.12.2021
Наташа Радан, бивша учесница ријалитија "Задруга", била је препознатљива по својој увек дугој, надограђеној коси, а њено ново издање, које је представила пратиоцима на Инстаграму, дословно је шокирало баш све, будући да је… »
Задругарка обријала главу Сви треба да научимо да казнимо себе када погрешимо!

Задругарка обријала главу Сви треба да научимо да казнимо себе када погрешимо!

Ало 01.12.2021
Некадашња учесница "Задруге" Наташа Радан обријала је главу и све шокирала поруком коју је поделила уз фотографију. Наташа је скроз скратила дугу косу и ошишала се на ћелаво, а како је навела, тиме је себе "казнила" због… »
Рекао ми је да се сама ошишам или ће ме он ошишати! Наташа Радан због преваре пролази кроз пакао, језиво признање! (фото)…

Рекао ми је да се сама ошишам или ће ме он ошишати! Наташа Радан због преваре пролази кроз пакао, језиво признање! (фото)…

Курир 01.12.2021
Бивша задругарка и старлета Наташа Радан шокирала је своје пратиоце на Инстаграму када је објавила фотографију на којој је ошишана до главе. - Сви треба да научимо да казнимо себе кад погрешимо - написала је Наташа, а потом… »

Вести дана »