Povezane vesti

SNS se oglasio povodom napada na predsednikovog sina: Tužno, grozno i bolesno (foto)

Srbija danas 01.12.2021
SNS se oglasio povodom natpisa da je "sin predsednika Srbije menadžer jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića". Danas su pojedini mediji objavili vest kako je "sin predsednika Srbije menadžer jednog od najtraženijih mladih… »

"Nikada Nismo bili u vezi sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača" Oglasili se iz FK Partizan - lažni napadi ponovo…

Srbija danas 01.12.2021
Danas su pojedini mediji objavili vest kako je "sin predsednika Srbije menadžer jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića". Oglasili se iz FK Partizan, povodom informacija koje su se pojavile u medijima da je sin predsednika Srbije… »

Mirović: Napadi na Danila Vučića nisu politika, već zločin

RTV 01.12.2021
NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade i funkcioner SNS Igor Mirović osudio je danas medijsku kampanju protiv sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danila, navodeći da su ''sramotni napadi i izmišljotine'', koje se lansiraju u javnosti, deo… »

"Zapitaju li se oni nekada šta bi bilo da neko dirne u njihovu decu?" Vučević pravo u centar: Podrška od srca našem…

Srbija danas 01.12.2021
Danas su pojedini mediji objavili vest kako je "sin predsednika Srbije menadžer jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića". Povodom takvih navoda oglasio se gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i istakao da ovakva brutalna… »

Vesti dana »