Повезане вести
Председник Вучић о нападима на сина: То су објавили на његов рођендан само због овог! Поносан сам на Данила
Курир 01.12.2021
Председник Србије Александар Вучић се данас обратио нацији, а том приликом говорио је и о нападима на његовог сина Данила, о коме су страни и домаћи медији данас изнели низ неистина - да је менаџер фудбалеру Фиорентине Душану… »
Вучевић оптужио Ђиласа и Тепић због писања медија да је Вучићев син менаџер Влаховића
Радио 021 01.12.2021
Потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић поручио је да "оваква кампања бруталних лажи против сина председника једне државе никада није виђена". Вучевић се огласио након што је јутрос објављено да су италијански… »
Вучевић: Немоћни су и исфрустрирани због снаге нашег председника па из беса и мржње фабрикују нове и нове лажи о његовом…
Курир 01.12.2021
Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС, реаговао је поводом бруталних напада на сина председника Србије Данила Вучића. - Оваква кампања бруталних лажи против сина председника једне дрзаве никада није виђена… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 30 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана