Povezane vesti
Fudbalski klubovi kažnjeni u BiH zbog veličanja ratnog zločinca Slobodana Praljka
Slobodna Evropa 01.12.2021
Fudbalski klubovi Zrinjski iz Mostara i Široki Brijeg iz istoimenog gradića na jugozapadu BiH, kažnjeni su sa po 3.000 maraka (1.500 evra) jer su navijači na utakmicama koje su igrala ta dva kluba 27. i 28. novembra veličali lik i djelo Slobodana… »
Pred očima celog sveta se otrovao u hagu, SAD ga slave navijači: Pljuštaće kazne u BIH zbog slike ratnog zločinca!
Mondo 01.12.2021
Njegov lik se pojavio na čak dve utakmice povodom četvrte godišnjice samoubistva. Njegov lik se pojavio na čak dve utakmice povodom četvrte godišnjice samoubistva. Zrinjski je savladao Posušje u 18. kolu Premijer lige BIH 3:1 na svom terenu, a dešavanja… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 24 minutajoš 8 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih
‘Ovo je za celo čovečanstvo’: Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
Danas pre 2 satajoš 53 povezane
Još jedna zemlja EU zabranila Amerikancima vojne prelete! "Odbili smo im sve zahteve!" (video, foto)
Kurir pre 14 minutajoš 62 povezane