Povezane vesti
Novi protest u subotu, blokada Mosta slobode
NoviSad.com 01.12.2021
Novi Sad - Most slobode biće blokiran u subotu, 4. decembra, u 14 časova, u znak protesta zbog Zakona o eksproprijaciji i planova kompanije Rio Tinto u Srbiji. Subotnji protest najavljen je pod sloganom „Novi Sad uStaje protiv nepravde“. Organizatori su… »
U SUBOTU NOVE BLOKADE PUTEVA: U Novom Sadu najavljena blokada mosta
Moj Novi Sad 01.12.2021
Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) saopštio je da će i ove subote, 4. decembra, počev od 14 časova, organizovati blokadu puteva na različitim lokacijama širom Srbije. Što se Novog Sada tiče, najavljeno je da će Most slobode biti blokiran u subotu… »
Novi Sad na Mostu slobode 4. decembra brani slobodu
Luftika 01.12.2021
Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) saopštio je danas da će i ove subote, počev od 14 časova, organizovati blokadu puteva na različitim lokacijama širom Srbije, prenosi agencija Beta. SEOS je naveo da i dalje izražava neslaganje s planiranjem… »
Vesti dana »
Dragana Mirković, Kemal Malovčić i Mile Kitić stigli u limuzini na Tašmajdan! Neviđeni spektakl: Trojka iz snova spremna da priredi noć za pamćenje
Kurir pre 3 satajoš 22 povezane
Broj poginulih u zemljotresima u Venecueli povećao se na 920, a povređenih na 3.360
Politika pre 2 satajoš 24 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Insajder pre 9 satijoš 18 povezanih
NIS podneo novi zahtev američkom OFAC-u za produženje licence za rad
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 22 povezane