Повезане вести
Воз га је ударио и одбацио: Трагедија код Ниша, маћеха настрадалог очајна – Био ми је помоћ и утеха!
Вечерње новости 02.12.2021
Фото: Ј. Ћосин Он је живео са маћехом Душанка јер је у детињству остао без мајке, пре неколико година преминуо му је отац, а јануара ове године и рођени брат Драгослав. - У ову кућу сам дошла 1968. године, затекла сам двоје мале… »
"Очувала сам их од малих ногу, а сад више немам никога": Маћеха пешака којег је убио воз у сузама, мештани: "Недавно му је…
Блиц 02.12.2021
Јао, црна судбино, шта ћу да радим. Очувала сам их обојицу од малих ногу, а сад више немам никог - плакала је синоћ на сав глас маћеха пешака настрадалог у несрећи на пружном прелазу у нишком селу. Мушкарац (59) из села Мезграја… »
Несрећа код Ниша: Славиши умрла мајка, отац, брат, а он погинуо на прузи
Нова 02.12.2021
Славиша Стаменковић (59) из нишког села Мезграја погинуо је у среду на пружном прелазу у овом селу. Несрећа се догодила око 19 сати, када га је, како се сумња, ударио воз који се кретао од Ниша ка Алексинцу и на његову несрећу… »
Кућа Стаменковића завијена у црно: Славиша је рекао да иде по цигаре и није се вратио, а у јануару су му сахранли брата!
Курир 02.12.2021
Једном у милион пута се догоди да се возови из супротних праваца сусретну баш у висини пружног прелаза у селу Мезграја. То се догодило 1. децембра око 19 сати када је на том месту погинуо Славиша Стаменковић (59), радник оближње… »
Локомотива усмртила пешака на путном прелазу код Ниша
Данас 01.12.2021
Пешак који је покушао да пређе пругу на путном прелазу између Грејача и Трупала код Ниша погинуо је вечерас када је на њега налетела локомотива железничког превозника „АБ превоз“, саопштило је предузеће „Инфраструктуре железница… »
Несвакидашња несрећа код Ниша: Пешак (59) погинуо на пружном прелазу на коме су се у истом тренутку нашла два воза, од којих…
Блиц 01.12.2021
Мушкарац (59) из села Мезграја код Ниша, погинуо је вечерас око 19 сати на пружном прелазу у овом месту када га је ударио воз. Према незваничним информацијама, у моменту несреће били су спуштени полубраници, али је очигледно по… »
Вести дана »
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 6 сатијош 30 повезаних
(БЛОГ) Протест у Крагујевцу, родитељи ученика Јовине сутра испред Министарства, ученици Пете од понедељка прекидају блокаду
Н1 Инфо пре 9 минутајош 26 повезаних
Вељкова визија - Ковачевић стуб одбране репрезентације Србије!
Спортске.нет пре 1 сатјош 37 повезаних