Povezane vesti
Voz ga je udario i odbacio: Tragedija kod Niša, maćeha nastradalog očajna – Bio mi je pomoć i uteha!
Večernje novosti 02.12.2021
Foto: J. Ćosin On je živeo sa maćehom Dušanka jer je u detinjstvu ostao bez majke, pre nekoliko godina preminuo mu je otac, a januara ove godine i rođeni brat Dragoslav. - U ovu kuću sam došla 1968. godine, zatekla sam dvoje male dece koje sam podigla… »
"Očuvala sam ih od malih nogu, a sad više nemam nikoga": Maćeha pešaka kojeg je ubio voz u suzama, meštani: "Nedavno mu je…
Blic 02.12.2021
Jao, crna sudbino, šta ću da radim. Očuvala sam ih obojicu od malih nogu, a sad više nemam nikog - plakala je sinoć na sav glas maćeha pešaka nastradalog u nesreći na pružnom prelazu u niškom selu. Muškarac (59) iz sela Mezgraja kod Niša, poginuo je… »
Nesreća kod Niša: Slaviši umrla majka, otac, brat, a on poginuo na pruzi
Nova 02.12.2021
Slaviša Stamenković (59) iz niškog sela Mezgraja poginuo je u sredu na pružnom prelazu u ovom selu. Nesreća se dogodila oko 19 sati, kada ga je, kako se sumnja, udario voz koji se kretao od Niša ka Aleksincu i na njegovu nesreću, odbacio na susedni… »
Kuća Stamenkovića zavijena u crno: Slaviša je rekao da ide po cigare i nije se vratio, a u januaru su mu sahranli brata!
Kurir 02.12.2021
Jednom u milion puta se dogodi da se vozovi iz suprotnih pravaca susretnu baš u visini pružnog prelaza u selu Mezgraja. To se dogodilo 1. decembra oko 19 sati kada je na tom mestu poginuo Slaviša Stamenković (59), radnik obližnje separacije šljunka. Kako… »
Lokomotiva usmrtila pešaka na putnom prelazu kod Niša
Danas 01.12.2021
Pešak koji je pokušao da pređe prugu na putnom prelazu između Grejača i Trupala kod Niša poginuo je večeras kada je na njega naletela lokomotiva železničkog prevoznika „AB prevoz“, saopštilo je preduzeće „Infrastrukture železnica Srbije“. Nesreća se… »
Nesvakidašnja nesreća kod Niša: Pešak (59) poginuo na pružnom prelazu na kome su se u istom trenutku našla dva voza, od kojih…
Blic 01.12.2021
Muškarac (59) iz sela Mezgraja kod Niša, poginuo je večeras oko 19 sati na pružnom prelazu u ovom mestu kada ga je udario voz. Prema nezvaničnim informacijama, u momentu nesreće bili su spušteni polubranici, ali je očigledno po nesrećnog čoveka bilo… »
Vesti dana »

Angelina, ti si naše zlato! Srbijo slavi! Fantastična Topić prvi put u karijeri osvojila medalju na Svetskom prvenstvu!
Kurir pre 1 satjoš 93 povezane

Novosadski zborovi održali protestnu šetnju „Za Bogdana i sve političke zatvorenike“
Danas pre 2 satajoš 22 povezane

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 10 satijoš 17 povezanih

Inter opet strepeo, ali led je probijen, bodovi ostaju na ''Meaci''!
Sportske.net pre 1 satjoš 26 povezanih