Povezane vesti
Četiri stana izgorela u Zemunu, stradala jedna osoba
Radio 021 02.12.2021
U Grmečkoj ulici u Zemunu došlo je do požara u kojem je nastradala jedna osoba, saznaje RTS. Požar je izbio u višespratnoj kući i zahvatio sva četiri stana. Vatra je lokalizovana. Kako je za Euronews Srbija rečeno u Hitnoj pomoći, njihova ekipa… »
Veliki Požar u Zemunu: Vatra zahvatila četiri stana (foto)
Srbija danas 02.12.2021
U Grmečkoj ulici u Zemunu jutros oko 5 sati izbio je požar. Požar je izbio u zgradi kod broja 22, prema sazanjima medija zahvaćene su sve četiri stambene jedinice. Za sada se ne zna ima li povređenih osoba. A post shared by 192.RS (@192_rs) Požar… »
Ima mrtvih: U stravičnom požaru u Zemunu stradao muškarac
Srbija danas 02.12.2021
U požaru u Zemunu jedna osoba je stradala potvrđeno je u MUP-u. Kako se saznaje, radi se o starijem muškarscu koji je živeo sam. Kako su komšije ispričale, požar je izbio u parteru, pa se proširio na gornji sprat. - Sam je živeo u toj polovini… »
U požaru u kući u Zemunu stradala jedna osoba
Politika 02.12.2021
U Grmečkoj ulici u Zemunu jutros oko pet sati izbio je požar, u kome je jedna osoba nastradala, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Požar je izbio u jednoj kući, a još se ne zna uzrok nesreće. Kako dodaju iz policije, požar je lokalizovan, a trenutno se… »
Veliki požar u Zemunu, jedna osoba nastradala
RTS 02.12.2021
U Grmečkoj ulici u beogradskoj opštini Zemun došlo je do požara u kojem je nastradala jedna osoba, saznaje RTS. Požar se dogodio jutros oko pet sati u stambenom objektu. Vatra je izbila u jednom od četiri stana i pretila da se proširi na ostale… »
Profesor matematike (90) nastradao u požaru u Zemunu: Jovo je bio stariji čovek, živeo je sam i u nekom svom svetu
Kurir 02.12.2021
Pilipović Jovo (94) nastradao je jutros u požaru koji je izbio u njegovoj porodičnoj kući u Zemunu. Kako Kurir nezvanično saznaje, do požara je došlo kada se TA peć zapalila. - Jovo je bio stariji čovek, živeo je sam i u nekom svom svetu. Bio je… »
Poznat uzrok požara u Zemunu! Komšije otkrile jezive detalje - "Skupljao karton i dovlačio ga kući"
Mondo 02.12.2021
Do požara je došlo kada se TA peć zapalila. Do požara je došlo kada se TA peć zapalila. U požaru, koji se dogodio u Grmečkoj ulici u Zemunu jutros oko 5, poginuo je Pilipović Jovo (94). U pitanju je starac, bivši profesor, koji je živeo sam… »
Prvi snimak požara u Zemunu: Nastradala jedna osoba - gorela desna strana zgrade (video)
Večernje novosti 02.12.2021
Foto: Printscreen Požar je izbio oko 5 sati, a sve ekipe, i policija i vatrogasci i Hitna pomoć, su još uvek na terenu. Prema prvim informacijama sa terena, nastradala je jedna osoba. Kako su ispričale komšije, požar je izbio u parteru, pa se… »
Prvi snimci nakon požara u Zemunu: Poginula jedna osoba, vatra gutala četiri stana (video)
Blic 02.12.2021
U Grmečkoj ulici u beogradskoj opštini Zemun došlo je do požara u kojem je nastradala jedna osoba, saznaje "Blic". Prema našim informacijama, radi se o starijem čoveku koji je živeo sam. - U drugoj polovini kuće je živeo deka koji ima 94 godine -… »
Prve fotografije posle stravičnog požara u Zemunu: Nastradao muškarac, vatra gutala dva stana
Kurir 02.12.2021
Jedna osoba je nastradala u stravičnom požaru koji se dogodio rano jutros u Grmečkoj ulici u Zemunu, saznaje Kurir na licu mesta. Prema prvim informacijama, nastradao je strariji muškarac koji je živeo sam. - Živeo je tu sam, bio je samac i star -… »
Veliki požar u kući u Zemunu, stradala jedna osoba
N1 Info 02.12.2021
Jedna osoba je stradala u požaru koji je izbio u kući u Zemunu, potvrđeno je za N1. Komšije kažu da je reč o starijem čoveku, koji je živeo sam. Kako javlja reporter N1, požar je izbio oko pet časova ujutru u broju 22, u kući u kojoj su četiri… »
U stravičnom požaru stradao deka (94)! Horor detalji nesreće u Zemunu i prve fotografije sa lica mesta (foto)
Mondo 02.12.2021
Nastradao je stariji muškarac koji je živeo sam. Nastradao je stariji muškarac koji je živeo sam. Kako saznaju beogradski mediji, jedna osoba je nastradala u stravičnom požaru koji se dogodio rano jutros u Grmečkoj ulici u Zemunu. Vatra je izbila u… »
VIDEO Bivši profesor stradao u požaru u Zemunu, sumnja se na plinsku bocu
Nova 02.12.2021
U požaru u Grmečkoj ulici u Zemunu jutros oko 5 sati izbio je požar, a jedna osoba je poginula. Kako saznaje naš portal sa terena, u pitanju je starac, bivši profesor, koji je živeo sam. Stanari Grmečke ulice su u šoku zbog tragedije koja se… »
Detalji tragičnog požara U ZEMUNU: Starac (90) nastradao u eksploziji plinske boce jeziva scena ispred kuće koja je gorela…
Kurir 02.12.2021
Veliki požar u Zemunu u kome je rano jutros nastradala jedna osoba počeo je prema nezvaničnim informacijama nakon eksplozije plinske boce u stanu u prizemlju. Požar je izbio jutros oko pet sati u jednospratnoj kući u Grmečkoj ulici, koja je… »
MUP: U požaru u Zemunu stradala jedna osoba
Danas 02.12.2021
Jedna osoba je stradala u požaru koji je izbio u jednoj kući u Zemunu, rečeno je danas agenciji Beta u Ministarstvu unutršnjih poslova (MUP). Požar koji je zahvatio kuću u Grmečkoj ulici je lokalizovan, a ekipe su na terenu, naveli su u MUP-u. Telo… »
Požar u Zemunu: Vatra zahvatila četiri stana, poginula jedna osoba /video/
Sputnik 02.12.2021
U Grmečkoj ulici u u beogradskoj opštini Zemun, u zgradi kod broja 22, jutros oko 5 sati izbio je požar. Jedna osoba je stradala, javlja RTS. Vatra je zahvatila sve četiri stambene jedinice. Nadležne ekipe su na terenu i pokušavaju da uđu u sve… »
Veliki požar u Zemunu: Gorela kuća, jedna osoba poginula VIDEO
Nova 02.12.2021
U Grmečkoj ulici u Zemunu jutros oko 5 sati izbio je požar, saznaje Nova.rs. Požar je izbio u zgradi kod broja 22, a prema prvim informacijama izgorela je jedna kuća, dok je stariji muškarac stradao. Prema našim informacijama, izgorela su dva stana… »
Prvi snimci požara u Zemunu: U stanovima crnilo i garež, stradao stariji muškarac (foto/video)
Srbija danas 02.12.2021
Požar je izbio oko 5 sati a sve ekipe, i policija i vatrogasci i Hitna pomoć još su na terenu. Požar koji je jutros oko 5 sati izbio u Grmečkoj ulici u Zemunu zahvatio je 4 stambene jedinice, saznaje se. Jedna osoba je stradala. Gorela je desna… »
Vesti dana »

EU uvodi kontracarine na američku robu u vrednosti od 28 milijardi dolara
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

Danas je 12. mart, a 500 metara od mesta ubistva Zorana Đinđića penzionisani pripadnici JSO pružaju podršku vlasti
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih

Veliki ruski napad na Dnjepar tokom noći, kruže snimci: Oštećeni vrtić, škola i desetak objekata
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih