Povezane vesti
Milovanović ne krije euforiju: „Gol mi daje veliki motiv za rad i dalji napredak“!
Hot sport 02.12.2021
Partizan je u osmini finala kupa Srbije savladao Dubičicu iz Leskovca minimalnim rezultatom, a jedini strelac na meču bio je Marko Milovanović kojem je ovo ujedno i prvi gol u seniroskom timu. Mladi napadač je blistao na pripremama, očekivalo se da… »
Istorijski uspeh Novog Pazara u Kupu, vodio ih najmlađi kapiten
Nova 02.12.2021
Fudbaleri Novog Pazara plasirali su se u svoje prvo četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su na domaćem terenu pobedili Bačku sa 2:0. Novi Pazar je poveo u 24. minutu golom Luke Ratkovića iz jedanaesterca, koji je dosuđen nakon što je tog igrača… »
Istorijski uspeh: Novi Pazar je u četvrtfinalu Kupa Srbije!
Hot sport 02.12.2021
Rutinski posao protiv ekipe iz Prve lige Srbije! Novi Pazar je na Gradskom stadionu dočekao ekipu Bačke, u okviru osmine finala Kupa Srbije. Aktuelni učesnik Superlige je na rutinski način savladao protivnike iz nižeg ranga takmičenja. Utakmica je… »
Pazarci preko prvoligaša do četvrtfinala Kupa Srbije
Sportske.net 02.12.2021
Fudbaleri Novog Pazara plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su kao domaćini savladali Bačku rezultatom 2:0. Strelci za Novi Pazar bili su Luka Ratković sa penala u 24. i Sead Islamović u 77. minutu susreta. Danas je na programu još… »
Partizan dobio novog vojnika!
Sportske.net 02.12.2021
Mladi napadač Partizana Marko Milovanović kazao je da ga gol protiv Dubočice u osmini finala Kupa motiviše u daljem napretku. Talentovani fudbaler dobio je šansu od starta utakmice sa Dubočicom i bio je jedini strelac za tim Aleksandra Stanojevića… »
Ja sam vojnik Partizana, ovde sam od svoje sedme godine: Tinejdžer je junak crno-belih - Još uvek sam u euforiji!
Mondo 02.12.2021
Ovaj momak je odveo Partizan u četvrtfinale Kupa Srbije. Ovaj momak je odveo Partizan u četvrtfinale Kupa Srbije. Fudbaleri Partizana plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pobedom 1:0 protiv Dubočice u Nišu. Junak pobede na "Čairu" bio je… »
Milovanović u euforiji posle gola: Sve za Partizan!
Mozzart sport 02.12.2021
Mladi napadač postigao prvenac protiv Dubočice (1:0). Blistao je Marko Milovanović letos na pripremama Partizana, očekivalo se da će imati mnogo veću minutažu tokom sezone nego što je imao, pogotovo što osim Rikarda Gomeša crno-beli ni nemaju… »
Partizanova uzdanica poručuje da je vojnik crno-belih: Navikao sam na pobednički mentalitet, ovde sam od sedme godine!
Hot sport 02.12.2021
I dalje je pod euforijom. Nakon odigrane utakmice 1/8 finala Kupa Srbije protiv ekipe Dubočice, crno-beli su se pobedonosnim golom Marka Milovanovića, mladog napadača, u 40. minutu igre, plasirali u dalji tok takmičenja. „Još uvek sam pod euforijom… »
„Ja sam vojnik Partizana, još sam pod euforijom zbog gola“
Nova 02.12.2021
Fudbaler Partizana Marko Milovanović rekao je da je presrećan što je bio strelac pobedonosnog gola protiv Dubočice u osmini finala Kupa Srbije. Crno-beli su u Nišu savladali Dubočicu iz Leskovca 1:0 (1:0), a mladi napadač je pobedonosni gol… »
Partizan u četvrtfinalu Kupa Srbije
Danas 01.12.2021
Fudbaleri Partizana plasirali su se među osam najboljih u Kupu Srbije pošto su u duelu osmine finala pobedili Dubočicu rezultatom 1:0 (1:0). Leskovčani su odlučili da ovaj meč igraju kao domaćini na stadionu Čair u Nišu, a pred oko 3.000… »
Vesti dana »
Bečka policija pojačala mere bezbednosti na božićnim sajmovima u gradu
Vesti online pre 29 minutajoš 4 povezane
Usik pobedio u revanšu sa Fjurijem i odbranio titulu svetskog šampiona
Politika pre 1 satjoš 8 povezanih
Napadač iz Magdeburga u pritvoru, nema naznaka o islamističkim motivima
Insajder pre 59 minutajoš 6 povezanih
Goran Ješić: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Insajder pre 9 satijoš 1 povezana
Danas u 16 časova na Trgu Slavija protest studenata, poljoprivrednika i građana
Pravda pre 47 minutajoš 1 povezana