Повезане вести
Миловановић не крије еуфорију: „Гол ми даје велики мотив за рад и даљи напредак“!
Хот спорт 02.12.2021
Партизан је у осмини финала купа Србије савладао Дубичицу из Лесковца минималним резултатом, а једини стрелац на мечу био је Марко Миловановић којем је ово уједно и први гол у сенироском тиму. Млади нападач је блистао на… »
Историјски успех Новог Пазара у Купу, водио их најмлађи капитен
Нова 02.12.2021
Фудбалери Новог Пазара пласирали су се у своје прво четвртфинале Купа Србије, пошто су на домаћем терену победили Бачку са 2:0. Нови Пазар је повео у 24. минуту голом Луке Ратковића из једанаестерца, који је досуђен након што је… »
Историјски успех: Нови Пазар је у четвртфиналу Купа Србије!
Хот спорт 02.12.2021
Рутински посао против екипе из Прве лиге Србије! Нови Пазар је на Градском стадиону дочекао екипу Бачке, у оквиру осмине финала Купа Србије. Актуелни учесник Суперлиге је на рутински начин савладао противнике из нижег ранга… »
Пазарци преко прволигаша до четвртфинала Купа Србије
Спортске.нет 02.12.2021
Фудбалери Новог Пазара пласирали су се у четвртфинале Купа Србије пошто су као домаћини савладали Бачку резултатом 2:0. Стрелци за Нови Пазар били су Лука Ратковић са пенала у 24. и Сеад Исламовић у 77. минуту сусрета. Данас је… »
Партизан добио новог војника!
Спортске.нет 02.12.2021
Млади нападач Партизана Марко Миловановић казао је да га гол против Дубочице у осмини финала Купа мотивише у даљем напретку. Талентовани фудбалер добио је шансу од старта утакмице са Дубочицом и био је једини стрелац за тим… »
Ја сам војник Партизана, овде сам од своје седме године: Тинејџер је јунак црно-белих - Још увек сам у еуфорији!
Мондо 02.12.2021
Овај момак је одвео Партизан у четвртфинале Купа Србије. Овај момак је одвео Партизан у четвртфинале Купа Србије. Фудбалери Партизана пласирали су се у четвртфинале Купа Србије, победом 1:0 против Дубочице у Нишу. Јунак победе на… »
Партизанова узданица поручује да је војник црно-белих: Навикао сам на победнички менталитет, овде сам од седме године!
Хот спорт 02.12.2021
И даље је под еуфоријом. Након одигране утакмице 1/8 финала Купа Србије против екипе Дубочице, црно-бели су се победоносним голом Марка Миловановића, младог нападача, у 40. минуту игре, пласирали у даљи ток такмичења. „Још… »
Миловановић у еуфорији после гола: Све за Партизан!
Моззарт спорт 02.12.2021
Млади нападач постигао првенац против Дубочице (1:0). Блистао је Марко Миловановић летос на припремама Партизана, очекивало се да ће имати много већу минутажу током сезоне него што је имао, поготово што осим Рикарда Гомеша… »
„Ја сам војник Партизана, још сам под еуфоријом због гола“
Нова 02.12.2021
Фудбалер Партизана Марко Миловановић рекао је да је пресрећан што је био стрелац победоносног гола против Дубочице у осмини финала Купа Србије. Црно-бели су у Нишу савладали Дубочицу из Лесковца 1:0 (1:0), а млади нападач је… »
Партизан у четвртфиналу Купа Србије
Данас 01.12.2021
Фудбалери Партизана пласирали су се међу осам најбољих у Купу Србије пошто су у дуелу осмине финала победили Дубочицу резултатом 1:0 (1:0). Лесковчани су одлучили да овај меч играју као домаћини на стадиону Чаир у Нишу, а пред… »
Вести дана »
Пола Србије слави, пола иде на славу! Данас је Ђурђевдан, ово су обичаји и веровања
Мондо пре 18 минутајош 4 повезане
На данашњи дан, 6. мај: У манастиру Милешева сахрањене мошти Светог Саве, рођен оснивач психоанализе Зигмунд Фројд
Н1 Инфо пре 48 минутајош 2 повезане
Кина позвала Америку да укине санкције Куби: "Оне су незаконите и озбиљно крше међународно право, одмах их окончајте"
Курир пре 48 минутајош 1 повезана
Буданов: Украјина спремна да продужи примирје ако оно буде узајамно; расте број жртава у руском нападу на Запорожје
РТС пре 58 минутајош 1 повезана
Канцеларија за КиМ: „У Косову Пољу обијена кућа Ристића, нов инцидент у режији Албанаца“ (фото)
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана