Повезане вести

Миловановић не крије еуфорију: „Гол ми даје велики мотив за рад и даљи напредак“!

Миловановић не крије еуфорију: „Гол ми даје велики мотив за рад и даљи напредак“!

Хот спорт 02.12.2021
Партизан је у осмини финала купа Србије савладао Дубичицу из Лесковца минималним резултатом, а једини стрелац на мечу био је Марко Миловановић којем је ово уједно и први гол у сенироском тиму. Млади нападач је блистао на… »
Историјски успех Новог Пазара у Купу, водио их најмлађи капитен

Историјски успех Новог Пазара у Купу, водио их најмлађи капитен

Нова 02.12.2021
Фудбалери Новог Пазара пласирали су се у своје прво четвртфинале Купа Србије, пошто су на домаћем терену победили Бачку са 2:0. Нови Пазар је повео у 24. минуту голом Луке Ратковића из једанаестерца, који је досуђен након што је… »
Историјски успех: Нови Пазар је у четвртфиналу Купа Србије!

Историјски успех: Нови Пазар је у четвртфиналу Купа Србије!

Хот спорт 02.12.2021
Рутински посао против екипе из Прве лиге Србије! Нови Пазар је на Градском стадиону дочекао екипу Бачке, у оквиру осмине финала Купа Србије. Актуелни учесник Суперлиге је на рутински начин савладао противнике из нижег ранга… »
Пазарци преко прволигаша до четвртфинала Купа Србије

Пазарци преко прволигаша до четвртфинала Купа Србије

Спортске.нет 02.12.2021
Фудбалери Новог Пазара пласирали су се у четвртфинале Купа Србије пошто су као домаћини савладали Бачку резултатом 2:0. Стрелци за Нови Пазар били су Лука Ратковић са пенала у 24. и Сеад Исламовић у 77. минуту сусрета. Данас је… »
Партизан добио новог војника!

Партизан добио новог војника!

Спортске.нет 02.12.2021
Млади нападач Партизана Марко Миловановић казао је да га гол против Дубочице у осмини финала Купа мотивише у даљем напретку. Талентовани фудбалер добио је шансу од старта утакмице са Дубочицом и био је једини стрелац за тим… »
Ја сам војник Партизана, овде сам од своје седме године: Тинејџер је јунак црно-белих - Још увек сам у еуфорији!

Ја сам војник Партизана, овде сам од своје седме године: Тинејџер је јунак црно-белих - Још увек сам у еуфорији!

Мондо 02.12.2021
Овај момак је одвео Партизан у четвртфинале Купа Србије. Овај момак је одвео Партизан у четвртфинале Купа Србије. Фудбалери Партизана пласирали су се у четвртфинале Купа Србије, победом 1:0 против Дубочице у Нишу. Јунак победе на… »
Партизанова узданица поручује да је војник црно-белих: Навикао сам на победнички менталитет, овде сам од седме године!

Партизанова узданица поручује да је војник црно-белих: Навикао сам на победнички менталитет, овде сам од седме године!

Хот спорт 02.12.2021
И даље је под еуфоријом. Након одигране утакмице 1/8 финала Купа Србије против екипе Дубочице, црно-бели су се победоносним голом Марка Миловановића, младог нападача, у 40. минуту игре, пласирали у даљи ток такмичења. „Још… »
Миловановић у еуфорији после гола: Све за Партизан!

Миловановић у еуфорији после гола: Све за Партизан!

Моззарт спорт 02.12.2021
Млади нападач постигао првенац против Дубочице (1:0). Блистао је Марко Миловановић летос на припремама Партизана, очекивало се да ће имати много већу минутажу током сезоне него што је имао, поготово што осим Рикарда Гомеша… »
„Ја сам војник Партизана, још сам под еуфоријом због гола“

„Ја сам војник Партизана, још сам под еуфоријом због гола“

Нова 02.12.2021
Фудбалер Партизана Марко Миловановић рекао је да је пресрећан што је био стрелац победоносног гола против Дубочице у осмини финала Купа Србије. Црно-бели су у Нишу савладали Дубочицу из Лесковца 1:0 (1:0), а млади нападач је… »
Партизан у четвртфиналу Купа Србије

Партизан у четвртфиналу Купа Србије

Данас 01.12.2021
Фудбалери Партизана пласирали су се међу осам најбољих у Купу Србије пошто су у дуелу осмине финала победили Дубочицу резултатом 1:0 (1:0). Лесковчани су одлучили да овај меч играју као домаћини на стадиону Чаир у Нишу, а пред… »

Вести дана »