Повезане вести
Сведочење Епстајнове жртве: Упознао ме је са Трампом кад сам имала 14 година
Нова 02.12.2021
Девојка под псеудонимом „Џејн", која сведочи против Гислејн Максвел бивше сараднице милијардера и педофила Џефрија Епстајна, рекла је током суђења у среду да је упознала бившег председника Сједињених Држава Доналда Трампа… »
Принц ендрју, Клинтон и Трамп у "лолита експресу": Суђење Гислејн Максвел, оптуженој за саучесништво у сексуалним злочинима…
Вечерње новости 02.12.2021
Фото Принтскрин На питање да ли је тада још неко био у просторији рекла је: "Гислејн Максвел". Жена, представљена као Џејн, овим речима је, као прва од четири наводне жртве милијардера педофила, сведочила на суђењу у Њујорку… »
На суђењу Гислен Максвел у Њујорку поменут и Трамп
Данас 02.12.2021
Жена која је сведочила на суђењу Гислен Максвел, рекла је на суду да ју је Џефри Епстајн, којег је заједно са Максвел окривила за сексуално узнемиравање, упознао са Доналдом Трампом када је имала 14 годна, преноси Си Ен Ен… »
Епстајн ју је с*ксуално злостављао, а упознао ју је и са Трампом? Сведочење милијардерове жртве на суђењу ''мадам'' Максвел…
Курир 02.12.2021
Прва која је оптужила Гислејн Максвел за секс трафикинг сведочила је јуче на суду и том прилоком је рекла да је упознала и Доналда Трампа када је имала 14 година. Она је тврдила да је једном ишла авионом са принцом Ендрјуом. Она… »
Жртва педофила милијардера открила: Џефри Епстајн ме је упознао са Трампом кад сам имала 14 година!
Вечерње новости 02.12.2021
Фото: ЕПА Сведочећи на суђењу Гилен Максвел у Њујорку, жена која је због осетљивости случајева означена псеудонимом "Џејн", рекла је на унакрсном испитивању да је бившег председника САД упознала 1990-их година у Мар-а-Лагу… »
Вести дана »

Живковић: Парада потпуно бесмислена - узимање провизије за куповину рафала и тенкова који не служе ничему
Н1 Инфо пре 1 сатјош 14 повезаних

МУП демантује наводе да је полиција 5. септембра у Новом Саду користила ЦН гас
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 9 повезаних

Погледајте како је Шредер преварио Шенгуна и Турке: Овај потез током финала Еуробаскета многи нису приметили
Телеграф пре 35 минутајош 17 повезаних