Povezane vesti

Protiv velje nevolje sledi istraga za još 3 likvidacije: Svedoci saradnici šalju Belivuka i Miljkovića na doživotnu robiju…

Kurir 02.12.2021
Saslušanje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića uskoro će biti proširena za još tri ubistva koja su se dogodila na teritoriji Crne Gore i Srbije. Belivuk i Miljković, podsetimo, juče su saslušani u Specijalnom sudu prema zamolnici crnogorskog… »

Majka Belivukove žrtve iz Crne Gore: Želim da znam šta je sa mojim sinom

Nova 02.12.2021
Mirsada Spahić, majka ubijenog Adisa Spahića zbog čijeg ubistva su juče u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušani Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković, kazala je za "Nova.rs" da se nada da će ubistvo njenog… »

Ko je Hell, jedan od najopasnijih ljudi veljinog klana: Obučavao Belivuka, učestvovao u nekoliko ubistava!? (video)

Kurir 02.12.2021
Prema do sada poznatim informacijama u organizovanoj kriminalnoj grupi koju je predvodio Belivuk, Janković je bio zadužen za obučavanje i pripremanje pripadnika grupe za upotrebu snajperske puške, a policija je pronašla najmanje dva mesta na kojima… »

Specijalni tužilac Crne Gore: Nema prepreka za postupak protiv Belivuka

Kurir 02.12.2021
Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić rekao je da je crnogorsko tužilaštvo uradilo sve što je bilo potrebno vezano za saslušanje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Beogradu. On je za RTCG naveo da je procedura sasvim ispoštovana, i da se… »

Katnić nakon saslušanja Belivuka: "Dobili smo šta smo hteli, nema prepreka da pokrenemo postupak"

Blic 02.12.2021
Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić rekao je da je crnogorsko tužilaštvo uradilo sve što je bilo potrebno vezano za saslušanje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Beogradu. On je naveo da je procedura sasvim ispoštovana, i da se stiču… »

Crnogorski tužilac o saslušanju Belivuka i Miljkovića: Stiču se uslovi za nastavak postupka

Danas 01.12.2021
Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić izjavio je da je crnogorsko tužilaštvo uradilo sve što je bilo potrebno vezano za saslušanje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Beogradu. On je rekao da je potpuno poštovana procedura, i da se stiču… »

Vesti dana »