Повезане вести
Беквалчева одговорила да ли је са њом „све у реду“ јер нема дечка три године
Нова 02.12.2021
Певачица Наташа Беквалац признала је да три године нема дечка, али да се без обзира на то фантастично осећа. – Ја се добро осећам, стварно. Имала сам период када нисам била добро, а сада се осећам одлично. Њена ћерка Хана, коју… »
Ната редовно иде код психијатра! Открила шта јој је рекао зато што 3 године нема партнера! Одушевила све одговором!
Курир 02.12.2021
Популарна певачица Наташа Беквалац пред медијима је јавно рекла да три године није имала дечка, али да се фантастично осећа. - Ја се добро осећам, стварно. Имала сам период када нисам била добро, а сада се осећам одлично. Њена… »
Вести дана »

Посланици ЕП захтевају право грађана на мирне протесте, слободне изборе и отворену истрагу трагедије у Новом Саду
Бизнис.рс пре 6 сатијош 31 повезана

Донације за студенте из Крагујевца, који ће пешачити до Новог Сада, прикупљају се на ПМФ-у
Глас Шумадије пре 4 сатијош 29 повезаних

Милојевић: Срце на терен! Родригао: Брага игра више колективно, док је Порто грађен на индивидуалцима (фото, видео)
Спортски журнал пре 1 сатјош 136 повезаних

Шта су усвојили посланици Скупштине: Допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо…
Нова економија пре 9 сатијош 46 повезаних

Уживо Хиљаде мртвих; Украјинци напредују; Стигало одобрење за "флоту у сенци"
Б92 пре 16 минутајош 102 повезане