Povezane vesti

Divac se oprostio od Mrkonjića: “Zahvaljujući njemu smo usvojili ćerku”

Divac se oprostio od Mrkonjića: “Zahvaljujući njemu smo usvojili ćerku”

Vesti online 02.12.2021
Porodica i prijatelji oprostili su se od čuvenog političara Milutina Mrkonjića, u čiju čast je održana komemoracija u Skupštini Srbije. Među njima je bio i legendarni srpski košarkaš Vlade Divac, koji je u dirljivom govoru, koji je nekoliko puta… »
"Zahvaljujući mrki usvojili smo ćerku,: nikad mu to nećemo zaboraviti": Vlade Divac u suzama na komemoraciji

"Zahvaljujući mrki usvojili smo ćerku,: nikad mu to nećemo zaboraviti": Vlade Divac u suzama na komemoraciji

Blic 02.12.2021
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac održao je govor na komemoraciji Milutinu Mrkonjiću i tom prilikom otkrio da upravo političaru duguje zahvalnost za to što je zajedno sa suprugom Snežanom usvojio ćerku Petru. - Poštovana porodico, prijatelji… »
Zahvaljujući njemu uspeli smo da usvojimo ćerku Vlade Divac održao potresan govor o Mrki: "Nikada mu to neću zaboraviti"…

Zahvaljujući njemu uspeli smo da usvojimo ćerku Vlade Divac održao potresan govor o Mrki: "Nikada mu to neću zaboraviti"…

Večernje novosti 02.12.2021
Foto: Z. J. Mačak - Mrka i ja smo bili na dve suprotne političke strane. Naši politički stavovi su se toliko razlikovali, ja sam radio sve što je u mojoj moći da njegova partija ode sa vlasti. To izgleda kao da smo bili najveći neprijatelji, a… »

Vesti dana »