Povezane vesti
Da ti odvalim šamar glava bi ti odletela! Maja opet krenula na Cara, zadrugar je upozorio: Hoćeš da ga diskvalifikuješ…
Kurir 02.12.2021
Maja Marinković i Filip Car žestoko su se posvađali, a Miki Đuričić pokušavao je da smiri situaciju. - Je l treba da te udari da ga diskvalifikuju, skloni se od ludog, glumiš majmunicu - urlao je Miki na Maju. - I ja sam luda - rekla je Maja. -… »
Maja na ivici nervnog sloma: Car i Janjuš krenuli na nju: "Sad bih briznula u plač i lupala glavom"
Blic 02.12.2021
Marko Janjušević Janjuš i Filip Car naizumenično su komentarisali Maju Marinković. - Ne znam je l' si ti svesna da se nisi promenila i da ćeš odavde izaći bez dinara. Moraš da shvatiš da tebi Car nije Janjuš, trpeće te dva, tri meseca - rekao… »
Maja i Viki u žestokom sukobu Pljušte uvrede na sve strane, a onda se Marinkovićeva unela Caru u facu, zapretila još jednim…
Kurir 02.12.2021
Tokom haosa koji je trajao u emisiji "Pitanja gledalaca" između Maje Marinković i Viktorije Mitrović zbog jutrašnjeg razogovara sa Markom Osmakčićem, došlo je i do svađe između Maje i Filipa Cara. On je zamerio Maji što napada Viki. - Napada me… »
Napada muža, A ujutru se svađa sa bivšim! Bela kuća bruji o nezapamćenom haosu Maje i Cara: Đedović nazvao Dalilu…
Kurir 02.12.2021
Tara Simov sačekala je Marka Đedovića u pušionici, pa mu prepričala sva dešavanja od jutros, zbog kojih niko nije spavao, a o scenama Maje Marinković i Filipa Cara pričaju svi i dalje: - Niko se od njih ne voli, nego se je*u iz inata! Boli Cara… »
Janjuš žestoko opleo po maji i caru nakon njihove brutalne tuče: Setio se vremena kada je Marinkovićeva pravila isti haos…
Kurir 02.12.2021
Zadrugari su ćaskali i komentarisali brutalne scene Maje Marinković i Filipa Cara, zbog kojih nisu mogli ni da spavaju. Marko Janjušević Janjuš učestvovao je u razgovoru i prisećao se momenata kada je on bio na Carevom mestu: - Drvo me je pitalo… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Meloun isprozivao tim i Jokića, Srbin odgovorio: Evo šta je poručio treneru! (video)
Hot sport pre 40 minutajoš 13 povezanih
Lazović (ZLF): Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih
Branabić o dešavanjima u Skupštini: Bilo je najava incidenata, Đilasov plaćenik Nemanja Šarović je to najavio
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih