Повезане вести
Да ти одвалим шамар глава би ти одлетела! Маја опет кренула на Цара, задругар је упозорио: Хоћеш да га дисквалификујеш…
Курир 02.12.2021
Маја Маринковић и Филип Цар жестоко су се посвађали, а Мики Ђуричић покушавао је да смири ситуацију. - Је л треба да те удари да га дисквалификују, склони се од лудог, глумиш мајмуницу - урлао је Мики на Мају. - И ја сам луда -… »
Маја на ивици нервног слома: Цар и Јањуш кренули на њу: "Сад бих бризнула у плач и лупала главом"
Блиц 02.12.2021
Марко Јањушевић Јањуш и Филип Цар наизуменично су коментарисали Мају Маринковић. - Не знам је л' си ти свесна да се ниси променила и да ћеш одавде изаћи без динара. Мораш да схватиш да теби Цар није Јањуш, трпеће те два, три… »
Маја и Вики у жестоком сукобу Пљуште увреде на све стране, а онда се Маринковићева унела Цару у фацу, запретила још једним…
Курир 02.12.2021
Током хаоса који је трајао у емисији "Питања гледалаца" између Маје Маринковић и Викторије Митровић због јутрашњег разоговара са Марком Осмакчићем, дошло је и до свађе између Маје и Филипа Цара. Он је замерио Маји што напада… »
Напада мужа, А ујутру се свађа са бившим! Бела кућа бруји о незапамћеном хаосу Маје и Цара: Ђедовић назвао Далилу највећим…
Курир 02.12.2021
Тара Симов сачекала је Марка Ђедовића у пушионици, па му препричала сва дешавања од јутрос, због којих нико није спавао, а о сценама Маје Маринковић и Филипа Цара причају сви и даље: - Нико се од њих не воли, него се је*у из… »
Јањуш жестоко оплео по маји и цару након њихове бруталне туче: Сетио се времена када је Маринковићева правила исти хаос са…
Курир 02.12.2021
Задругари су ћаскали и коментарисали бруталне сцене Маје Маринковић и Филипа Цара, због којих нису могли ни да спавају. Марко Јањушевић Јањуш учествовао је у разговору и присећао се момената када је он био на Царевом месту: -… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 14 минутајош 31 повезана
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 24 минутајош 46 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане