Povezane vesti
Dodik s Putinom o gasu, situaciji u regionu, BiH, saradnji...
Politika 02.12.2021
MOSKVA- Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o aktuelnoj situaciji u regionu. „Sa predsednikom Putinom razgovarao sam o aktuelnoj situaciji u regionu. Upoznao sam Putina sa našim… »
Dodik danas sa predstavnicima Gasproma
RTV 02.12.2021
SANKT PETERBURG, MOSKVA, BANJALUKA, SARAJEVO - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovaraće danas u Sankt Peterburgu sa predstavnicima Gasproma. Na sastanku će biti reči o gasovodu od Bijeljine do Banjaluke, najavili su banjalučki mediji. O… »
Dodik i Putin razgovarali u Moskvi o BiH
Slobodna Evropa 02.12.2021
Srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i predsjednik Rusije Vladimir Putin razgovarali su u Moskvi, javila je Radio Televizija Republike Srpske (RTRS). "Sa predsjednikom Putinom razgovarao sam o aktuelnoj situaciji u regionu… »
Dodik razgovarao s Putinom o situaciji u BiH i regiji
Al Jazeera 02.12.2021
Predsjednik Rusije je upoznat s detaljima i interesiralo ga je gotovo svako od pitanja mogućeg razvoja političke situacije, rada i ponašanja međunarodnih aktera, statusa bh. entiteta Republike Srpske, ustavnih rješenja, kaže član Predsjedništva BiH. Član… »
Dodik posle sastanka sa Putinom: Srpskoj ostaje ista cena gasa, dobili smo podršku za gasovod
Pravda 02.12.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Posle sastanka, Dodik je izjavio da je s Putinom dogovorio istu cenu gasa i da ruski predsednik podržava izgradnju gasovoda kroz Republiku… »
Dodik sa Putinom: O gasu i gasovodu kroz RS do važnosti pridržavanja Dejtonskog sporazuma!
Kurir 02.12.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o aktuelnoj situaciji u regionu, objavila je Radio-televizija Republike Srpske (RTRS). "Upoznao sam Putina sa našim viđenjem situacije u Bosni i… »
Dodik: Putina sam informisao o pokušaju otimanja imovine Republike Srpske
N1 Info 02.12.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o aktuelnoj situaciji u regionu, objavila je Radio-televizija Republike Srpske (RTRS). „Upoznao sam Putina sa našim viđenjem situacije u Bosni i… »
Dodik posle sastanka sa Putinom: Srpskoj ostaje ista cena gasa, dobili smo podršku za gasovod
Sputnik 02.12.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Posle sastanka, Dodik je izjavio da je s Putinom dogovorio istu cenu gasa i da ruski predsednik podržava izgradnju gasovoda kroz Republiku… »
"Rusija ima pažnju za naše probleme": Dodik poručuje da je Putin informisan o pokušaju otimanja imovine Srpske
Blic 02.12.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik informisao je ruskog predsednika Vladimira Putina o pokušaju otimanja imovine Republike Srpske, što nije u skladu sa Dejtonom, i to Srpska ne može sebi da dozvoli. - Imamo jednu iskrenu opredeljenost… »
Dodik i Putin razgovarali u Moski o krizi u BiH i snabdevanju gasom
RTS 02.12.2021
Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik razgovarao je u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Milorad Dodik i Vladimir Putin razgovarali su o krizi u Bosni i Hercegovini izazvanoj odlukom visokog predstavnika Valentina… »
Dodik nakon razgovora sa Putinom: "Ruskog predsednika interesovao mogući razvoj političke situacije u BiH"
Blic 02.12.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik govorio je o situaciji u BiH sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom kojeg je, kako je rekao, interesovalo gotovo svako od pitanja mogućeg razvoja političke situacije. - Sa predsednikom Putinom razgovarao sam… »
BiH: Odvojena saopštenja posle sastanka sa Rotom
RTV 02.12.2021
SARAJEVO - U Predsedništvu BiH u sredu je održan sastanak državnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Mihaela Rota sa članovima Predsedništva BiH, Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem, kojem nije prisustvovao srpski član Milorad Dodik… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: U Srbiji 51 mesto nema alternativu za snabdevanje gorivom
Ekapija pre 1 satjoš 46 povezanih
Više od 14.000 prijava za legalizaciju Ministarka Sofronijević: Neverovatan odziv građana
Alo pre 13 minutajoš 123 povezane
Održan sastanak Zelenskog sa evropskim liderima o mirovnom planu za Ukrajinu
Beta pre 58 minutajoš 73 povezane
Ovi izazovi zahtevaju punu pažnju svih institucija! Oglasio se Vučić nakon sastanka sa timovima za energetsku stabilnost (foto)
Blic pre 43 minutajoš 43 povezane