Повезане вести

Додик с Путином о гасу, ситуацији у региону, БиХ, сарадњи...

Додик с Путином о гасу, ситуацији у региону, БиХ, сарадњи...

Политика 02.12.2021
МОСКВА- Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик разговарао је у Москви са председником Русије Владимиром Путином о актуелној ситуацији у региону. „Са председником Путином разговарао сам о актуелној ситуацији у региону… »
Додик данас са представницима Гаспрома

Додик данас са представницима Гаспрома

РТВ 02.12.2021
САНКТ ПЕТЕРБУРГ, МОСКВА, БАЊАЛУКА, САРАЈЕВО - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик разговараће данас у Санкт Петербургу са представницима Гаспрома. На састанку ће бити речи о гасоводу од Бијељине до Бањалуке, најавили… »
Додик и Путин разговарали у Москви о БиХ

Додик и Путин разговарали у Москви о БиХ

Слободна Европа 02.12.2021
Српски члан Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик и предсједник Русије Владимир Путин разговарали су у Москви, јавила је Радио Телевизија Републике Српске (РТРС). "Са предсједником Путином разговарао сам о актуелној… »
Додик разговарао с Путином о ситуацији у БиХ и регији

Додик разговарао с Путином о ситуацији у БиХ и регији

Ал Јазеера 02.12.2021
Предсједник Русије је упознат с детаљима и интересирало га је готово свако од питања могућег развоја политичке ситуације, рада и понашања међународних актера, статуса бх. ентитета Републике Српске, уставних рјешења, каже члан… »
Додик после састанка са Путином: Српској остаје иста цена гаса, добили смо подршку за гасовод

Додик после састанка са Путином: Српској остаје иста цена гаса, добили смо подршку за гасовод

Правда 02.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик разговарао је у Москви са председником Русије Владимиром Путином. После састанка, Додик је изјавио да је с Путином договорио исту цену гаса и да руски председник подржава изградњу… »
Додик са Путином: О гасу и гасоводу кроз РС до важности придржавања Дејтонског споразума!

Додик са Путином: О гасу и гасоводу кроз РС до важности придржавања Дејтонског споразума!

Курир 02.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик разговарао је у Москви са председником Русије Владимиром Путином о актуелној ситуацији у региону, објавила је Радио-телевизија Републике Српске (РТРС). "Упознао сам Путина са нашим… »
Додик: Путина сам информисао о покушају отимања имовине Републике Српске

Додик: Путина сам информисао о покушају отимања имовине Републике Српске

Н1 Инфо 02.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик разговарао је у Москви са председником Русије Владимиром Путином о актуелној ситуацији у региону, објавила је Радио-телевизија Републике Српске (РТРС). „Упознао сам Путина са нашим… »

Спутник 02.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик разговарао је у Москви са председником Русије Владимиром Путином. После састанка, Додик је изјавио да је с Путином договорио исту цену гаса и да руски председник подржава изградњу… »
"Русија има пажњу за наше проблеме": Додик поручује да је Путин информисан о покушају отимања имовине Српске

"Русија има пажњу за наше проблеме": Додик поручује да је Путин информисан о покушају отимања имовине Српске

Блиц 02.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик информисао је руског председника Владимира Путина о покушају отимања имовине Републике Српске, што није у складу са Дејтоном, и то Српска не може себи да дозволи. - Имамо једну искрену… »
Додик и Путин разговарали у Моски о кризи у БиХ и снабдевању гасом

Додик и Путин разговарали у Моски о кризи у БиХ и снабдевању гасом

РТС 02.12.2021
Српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик разговарао је у Москви са председником Русије Владимиром Путином. Милорад Додик и Владимир Путин разговарали су о кризи у Босни и Херцеговини изазваној одлуком високог… »
Додик након разговора са Путином: "Руског председника интересовао могући развој политичке ситуације у БиХ"

Додик након разговора са Путином: "Руског председника интересовао могући развој политичке ситуације у БиХ"

Блиц 02.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик говорио је о ситуацији у БиХ са председником Русије Владимиром Путином којег је, како је рекао, интересовало готово свако од питања могућег развоја политичке ситуације. - Са… »
БиХ: Одвојена саопштења после састанка са Ротом

БиХ: Одвојена саопштења после састанка са Ротом

РТВ 02.12.2021
САРАЈЕВО - У Председништву БиХ у среду је одржан састанак државног секретара Министарства спољних послова Немачке Михаела Рота са члановима Председништва БиХ, Жељком Комшићем и Шефиком Џаферовићем, којем није присуствовао… »

Вести дана »