Povezane vesti
Davili me i šutirali dok se nisam onesvestio: Pretučen kovid redar na proslavi dečjeg rođendana zbog propusnica
Mondo 02.12.2021
"Na fin način sam ih zamolio da napuste objekat. Tada je na mene skočio ujak deteta koje je slavilo rođendan, ščepao me za vrat i zakucao o vrata", otkriva u svojoj ispovesti Veljko Žegarac. "Na fin način sam ih zamolio da napuste objekat. Tada je na… »
Gosti pretukli kovid redara u Zrenjaninu: "Davili su me, šutirali i krvnički pretukli samo zato što sam radio svoj posao"
Blic 02.12.2021
Davili su me, šutirali i krvnički pretukli samo zato što sam radio svoj posao. U jednom trenutku sam se onesvestio od bolova! Ovako u svojoj ispovesti za Informer priča Veljko Žegarac (19), konobar i kovid redar iz Zrenjanina, koga su brutalno pretukla… »
Vesti dana »
Izvestan nastavak krize na Kosovu nakon izbora, u Beogradu će biti odlučeno da li će Srpska lista podržati albansku opoziciju
Mašina pre 2 satajoš 70 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih
Cene nafte naglo skočile posle novih okršaja Izraela i Irana
Nova ekonomija pre 3 satajoš 45 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Netanjahu: Izrael za sada obustavlja napade na Iran
Euronews pre 42 minutajoš 31 povezana
Posle pravog letnjeg dana sledi iznenađenje: Oglasio se RHMZ, ovi krajevi prvi su na udaru
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane