Повезане вести
Давили ме и шутирали док се нисам онесвестио: Претучен ковид редар на прослави дечјег рођендана због пропусница
Мондо 02.12.2021
"На фин начин сам их замолио да напусте објекат. Тада је на мене скочио ујак детета које је славило рођендан, шчепао ме за врат и закуцао о врата", открива у својој исповести Вељко Жегарац. "На фин начин сам их замолио да… »
Гости претукли ковид редара у Зрењанину: "Давили су ме, шутирали и крвнички претукли само зато што сам радио свој посао"
Блиц 02.12.2021
Давили су ме, шутирали и крвнички претукли само зато што сам радио свој посао. У једном тренутку сам се онесвестио од болова! Овако у својој исповести за Информер прича Вељко Жегарац (19), конобар и ковид редар из Зрењанина… »
Вести дана »

"Симбол снаге, традиције и поноса": Засијала Кула Београд: Светлосна пројекција у сусрет војној паради (видео)
Блиц пре 5 сатијош 5 повезаних

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Огласило се руско министаство одбране Ово је званична изјава за дешавања у Естонији
Ало пре 4 сатијош 4 повезане