Povezane vesti
Seksi pevačice na izboru za pesmu Evrovizije: Jedna ima duet s Harisom, a drugu ćemo gledati pored Jelene Karleuše!
Mondo 02.12.2021
Pevačice Sara Jovanović i Anđelina prijavile su se na konkurs za pesmu za Evroviziju koji organizuje RTS, kako bi se izabrao srpski predstavnik na takmičenju za pesmu Evrovizije 2022. godine u Italiji. Pevačice Sara Jovanović i Anđelina prijavile… »
Srce će mi iskočiti: Nakon Sare Jo za Beoviziju se prijavila i Angellina
Nova 02.12.2021
Nakon današnje najave Sare Jo da će se takmičiti na Beoviziji, još jedna pop pevačica mlađe generacije objavila je da će se boriti za predstavljanje Srbije na Evroviziji. Angellina je ove vesti podelila na Tviteru. „Ljudi moji, srce će mi… »
Njih dve žele na evroviziju: Pevačice se prijavile za Beoviziju, jedna nije ni znala šta ju je snašlo: "Moji saradnici su…
Blic 02.12.2021
Pevačice Sara Jovanović i Angelina prijavile su se za učešćnje na Beoviziji, na kojoj će biti izabran srpski predstavnik na takmičenju za pesmu Evrovizije 2022. godine u Italiji. Sara se prijavila za Beoviziju u poslednjuem trenutku, dok su… »
Sara Jo se prijavila za Beoviziju u poslednjem trenutku
Nova 02.12.2021
Pop pevačica Sara Jo prijavila se za učešćnje na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Beovije, koje će odrediti srpskog predstavnika na takmičenju za pesmu Evrovizije naredne godine u Italiji. Sara Jo je ovu informaciju podelila sa svojim fanovima na… »
Vesti dana »
Ako je cilj ove odluke formalni početak trećeg svetskog rata onda je doneta u pravo vreme
Politika pre 0 minutajoš 146 povezanih
"Srce mi se steglo kad sam čula da je više nema" Rođaka lepe Anje neutešna posle gubitka
Telegraf pre 2 satajoš 70 povezanih
Politiko: Šolc neće promeniti stav o raketama dugog dometa, uprkos promeni stava SAD
N1 Info pre 2 satajoš 38 povezanih
Kim kritikovao Bajdena i najavio novi hladni: Rat?! Stigla reakcija lidera Severne Koreje na odluku SAD: Počinje globalna katastrofa!
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih
uživo (UŽIVO) Srbija - Danska: "Orlovi" bi da dolete do četvrfinala UEFA Lige nacija
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane