Повезане вести

Секси певачице на избору за песму Евровизије: Једна има дует с Харисом, а другу ћемо гледати поред Јелене Карлеуше!

Секси певачице на избору за песму Евровизије: Једна има дует с Харисом, а другу ћемо гледати поред Јелене Карлеуше!

Мондо 02.12.2021
Певачице Сара Јовановић и Анђелина пријавиле су се на конкурс за песму за Евровизију који организује РТС, како би се изабрао српски представник на такмичењу за песму Евровизије 2022. године у Италији. Певачице Сара Јовановић и… »
Срце ће ми искочити: Након Саре Јо за Беовизију се пријавила и Ангеллина

Срце ће ми искочити: Након Саре Јо за Беовизију се пријавила и Ангеллина

Нова 02.12.2021
Након данашње најаве Саре Јо да ће се такмичити на Беовизији, још једна поп певачица млађе генерације објавила је да ће се борити за представљање Србије на Евровизији. Ангеллина је ове вести поделила на Твитеру. „Људи моји… »
Њих две желе на евровизију: Певачице се пријавиле за Беовизију, једна није ни знала шта ју је снашло: "Моји сарадници су ме…

Њих две желе на евровизију: Певачице се пријавиле за Беовизију, једна није ни знала шта ју је снашло: "Моји сарадници су ме…

Блиц 02.12.2021
Певачице Сара Јовановић и Ангелина пријавиле су се за учешћње на Беовизији, на којој ће бити изабран српски представник на такмичењу за песму Евровизије 2022. године у Италији. Сара се пријавила за Беовизију у последњуем… »
Сара Јо се пријавила за Беовизију у последњем тренутку

Сара Јо се пријавила за Беовизију у последњем тренутку

Нова 02.12.2021
Поп певачица Сара Јо пријавила се за учешћње на овогодишњем такмичењу за песму Беовије, које ће одредити српског представника на такмичењу за песму Евровизије наредне године у Италији. Сара Јо је ову информацију поделила са… »

Вести дана »