Povezane vesti

Stravična nesreća kod Hrama svetog Save: Saobraćaj blokiran, dve osobe povređene (foto)

Srbija danas 03.12.2021
Uviđaj je u toku, saobraćaj reguliše saobraćajna policija. Dve osobe lakše su povređene u sudaru putničkog vozila i kombija u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama svetog Save u Beogradu. Sudar se dogodio u 6.10, na tramvajskim šinama, pa stoje… »

Čovek teško povređen u Zemun polju, dve osobe povređene kod Hrama Svetog Save

N1 Info 03.12.2021
Jedna osoba teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi tokom noći u Beogradu, rečeno je za agenciju Beta u Hitnoj pomoći. Muškarac (54) zadobio je prelom noge u saobraćajnoj nezgodi na skretanju u Zemun Polje. U petak ujutru dve osobe su lakše… »

Udes kod Hrama Svetog Save; dve osobe povređene, kolaps na Autokomandi, tramvaji stoje

B92 03.12.2021
Beograd -- Dve osobe lakše povređene u sudaru putničkog vozila i kombija u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama svetog Save u Beogradu. Sudar se dogodio u 6.10 časova, na tramvajskim šinama, pa stoje tramvaji na linijama 9, 10 i 14. Uviđaj je u toku… »

Prve slike nesreće kod Hrama, dobro su se izudarali: Tramvaji stoje, autobusi okreću na Autokomandi, dvoje povređenih (foto)

Kurir 03.12.2021
Prema prvim informacijama, ima dvoje povređenih, najverovatnije vozača oba vozila koja su učestvovala u sudaru. BEOGRAD - Dve osobe lakše povređene u sudaru putničkog vozila i kombija u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama svetog Save u Beogradu. Sudar… »

Udes kod Hrama svetog Save: Sudar automobila i kombija, ima povređenih (foto)

Blic 03.12.2021
Dve osobe lakše povređene u sudaru putničkog vozila i kombija u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama svetog Save u Beogradu. Sudar se dogodio u 6.10 časova, na tramvajskim šinama, pa stoje tramvaji na linijama 9, 10 i 14. Uviđaj je u toku, saobraćaj… »

Udes kod Hrama Svetog Save u Beogradu, dve osobe povređene

RTS 03.12.2021
Dve osobe lakše su povređene u sudaru putničkog vozila i kombija u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama Svetog Save u Beogradu. Sudar se dogodio u 6 sati 10 minuta, na tramvajskim šinama, pa stoje tramvaji na linijama 9, 10 i 14. Uviđaj je u toku… »

Nesreća kod Hrama svetog Save, dve osobe lakše povređene

Nova 03.12.2021
Dve osobe lakše su povređene u sudaru putničkog vozila i kombija u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama svetog Save u Beogradu. Sudar se dogodio u 6.10, na tramvajskim šinama, pa stoje tramvaji na linijama 9, 10 i 14. Uviđaj je u toku, saobraćaj… »

Kolaps kod Hrama svetog Save: Zastoj nakon sudara dva vozila, više osoba povređeno

Mondo 03.12.2021
Udes se dogodio u ranim jutarnjim satima, a uviđaj je u toku. Udes se dogodio u ranim jutarnjim satima, a uviđaj je u toku. Dve osobe lakše su povređene u sudaru putničkog vozila i kombija u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama svetog Save u Beogradu… »

Teški noć i jutro u Beogradu: Nesreća kod Hrama, muškarac (54) teško povređen kod skretanja za Zemun polje

Kurir 03.12.2021
BEOGRAD - Jedna osoba teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi tokom noći u Beogradu, rečeno je za agenciju Beta u Hitnoj pomoći. Muškarac (54) zadobio je prelom noge u saobraćajnoj nezgodi na skretanju u Zemun polje. Tokom noći u Beogradu… »

Nesreća kod hrama svetog save: Dve osobe lakše povređene - Saobraćaj u zastoju

Večernje novosti 03.12.2021
Foto: Pritskrin RTS Sudar se dogodio u 6.10, na tramvajskim šinama, pa stoje tramvaji na linijama 9, 10 i 14. Uviđaj je u toku, saobraćaj reguliše saobraćajna policija. (RTS)… »

Vesti dana »