Повезане вести

Мислите да смо идиоти и да је пиштољ сам опалио? Глумац не верује плачу Алека Болдвина који се затим огласио и њој послао…

Мислите да смо идиоти и да је пиштољ сам опалио? Глумац не верује плачу Алека Болдвина који се затим огласио и њој послао…

Курир 03.12.2021
Џон Снајдер је критиковао колегу Алека Болдвина због тврдње да "није повукао окидач". Први интервју након трагедије која се десила на снимању филма "Руст" јуче је дао Алек Болдвин Џорџу Стефанопулосу, новинару телевизије АБЦ… »
Алек Болдвин отворио душу: Каријера ми је готова, али ја нисам пуцао

Алек Болдвин отворио душу: Каријера ми је готова, али ја нисам пуцао

Нова 03.12.2021
Алек Болдвин је признао да је његова глумачка каријера можда завршена након фаталнее несреће у којој је упуцана Халина Хачинс током снимања филма "Руст". „То би могло да се деси“, рекао је Болдвин током великог интервјуа… »
Америка, познати и несрећа: Алек Болдвин о убиству на снимању филма - „Нисам повукао окидач пиштоља"

Америка, познати и несрећа: Алек Болдвин о убиству на снимању филма - „Нисам повукао окидач пиштоља"

BBC News 03.12.2021
Болдвин је први пут од инцидента у октобру дао опширан интервју за једну од америчких телевизија. Амерички глумац Алек Болдвин рекао је да није „повукао окидач" на пиштољу којим је убијена сниматељка Галина Хачинс на снимању… »

Вести дана »