Povezane vesti

"Super zbog tebe" – ironična poruka Aleka Boldvina kolegi

B92 03.12.2021
U prvom intervjuu nakon nesreće na setu filma "Rust", u kome je upucao snimateljku Halinu Hačins, Alek Boldvin se osvrnuo na kritike kolege Džordža Klunija, koji je nedavno tragično snimanje nazvao "suludim". "Bilo je mnogo ljudi koji su smatrali da… »

Mislite da smo idioti i da je pištolj sam opalio? Glumac ne veruje plaču Aleka Boldvina koji se zatim oglasio i njoj poslao…

Kurir 03.12.2021
Džon Snajder je kritikovao kolegu Aleka Boldvina zbog tvrdnje da "nije povukao okidač". Prvi intervju nakon tragedije koja se desila na snimanju filma "Rust" juče je dao Alek Boldvin Džordžu Stefanopulosu, novinaru televizije ABC news, a jedna od… »

Alek Boldvin otvorio dušu: Karijera mi je gotova, ali ja nisam pucao

Nova 03.12.2021
Alek Boldvin je priznao da je njegova glumačka karijera možda završena nakon fatalnee nesreće u kojoj je upucana Halina Hačins tokom snimanja filma "Rust". „To bi moglo da se desi“, rekao je Boldvin tokom velikog intervjua Džordžu Stefanopulosu… »

Amerika, poznati i nesreća: Alek Boldvin o ubistvu na snimanju filma - „Nisam povukao okidač pištolja"

BBC News 03.12.2021
Boldvin je prvi put od incidenta u oktobru dao opširan intervju za jednu od američkih televizija. Američki glumac Alek Boldvin rekao je da nije „povukao okidač" na pištolju kojim je ubijena snimateljka Galina Hačins na snimanju filma Rđa. Boldvin… »

Vesti dana »