Povezane vesti

Dva zemljotresa pogodila Japan: Zasad nema pretnje od cunamija

Večernje novosti 03.12.2021
Foto: Depositphotos Nema, međutim, izveštaja o povređenima ili ozbiljnijoj šteti na infrastrukturi, prenosi agencija Rojters. Prvi zemljotres dogodio se oko 6.37 sati u gradu Ocuki, u istočnom delu prefekture Jamanaši, koji je bio slabiji od 5… »

Zemljotresi uzdrmali Japan; strahuju od cunamija

B92 03.12.2021
Tokio -- Zemljotres jačine 4,8 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je jutros područje u blizini japanske planine Fudži. Potom je usledilo još jedno jače podrhtavanje tla u oblasti nedaleko od zapadnog japanskog grada Osake. Nema, međutim, izveštaja… »

Japan umiruje strahove od erupcije vulkana na planini Fuji

Al Jazeera 03.12.2021
Potres jačine 4,8 stepeni po Richteru zatresao je u 6,37 sati ujutro (21,37 sati po GMT, u četvrtak) područje u blizini te kultne planine, 100 km zapadno od Tokija. Japanske vlasti u petak su ublažile nagađanja o mogućoj vulkanskoj erupciji na… »

Zemljotresi uzdrmali Japan, nema pretnje od cunamija

RTV 03.12.2021
TOKIO - Zemljotres jačine 4,8 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je jutros područje u blizini japanske planine Fudži, a potom je usledilo još jedno jače podrhtavanje tla u oblasti nedaleko od zapadnog japanskog grada Osake. Nema, međutim… »

Zemljotresi uzdrmali Japan, nema pretnje od cunamija

Dnevnik 03.12.2021
TOKIO: Zemljotres jačine 4,8 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je jutros područje u blizini japanske planine Fudži, a potom je usledilo još jedno jače podrhtavanje tla u oblasti nedaleko od zapadnog japanskog grada Osake. Nema, međutim, izveštaja… »

Japan pogodio zemljotres, Tviterom se širi strah: Eruptiraće Fudži

Nova 03.12.2021
Japanske vlasti u petak su ublažile nagađanja o mogućoj vulkanskoj erupciji na planini Fudži, najvišem vrhu u zemlji, nakon potresa jačine 4,8 stepeni po Rihteru, koji je tu temu stavio na raspravu na Tviteru. Potres jačine 4,8 stepeni po Rihteru… »

Vesti dana »