Повезане вести
Мислио сам да ће ми избости жену и бебу: Инцидент на Новом Београду - Младена напала комшиница ножем и исекла по лицу!
Вечерње новости 03.12.2021
Новости Све се издешавало око 23.20 часова, када је Младен вечерао са својом супругом. - Седели смо за столом у дневном боравку и преко телефона тражили беби ауто седиште. Тада је неко позвонио на интерфон. Жена се тргне, скочи… »
"Отворио сам врата и видео да у рукама држи нож, сечиво од 20 центиметара": Београђанина избола учесница шоуа "Ја имам…
Блиц 03.12.2021
Само сам видео како рука креће ка мени, кад сам погледао доле - она држи у рукама нож, сечиво од 20 центиметара. Рефлексно сам кренуо уназад, она је кренула да ме убоде... Овако о језивој драми која се одиграла синоћ у згради на… »
„Оптужила га за силовање“: Комшије о нападу жене с ножем ВИДЕО
Нова 03.12.2021
Станарка зграде у Улици Пеђе Милосављевића на Бежанијској коси напала је синоћ двојицу комшија у својој згради ножем и повредила их. Како прича нападнути комшија за портал Нова.рс, реч је о жени са којом он лично никада није… »
Крвави инцидент у згради: Жена на Новом Београду избола два мушкарца
Нова 03.12.2021
Двојица мушкараца повређени су синоћ када их је у згради у Улици Пеђе Милосављевића на Новом Београду једна станарка посекла ножем, потврђено је порталу Нова.рс у МУП. Жена је наводно имала нервни слом и без икаквог разлога је… »
Ужас на новом Београду: Комшиница ножем ранила два мушкарца
Вечерње новости 03.12.2021
Фото: Н. Скендерија/Тањуг/Илустрација Према сазнањима, једном од њих исечени су лице и образ, док други има посекотине по рукама, а ранила их је жена у ходнику и испред зграде у којој живи. Два повређена мушкарца су превезена… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 46 минутајош 19 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 2 сатајош 8 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 1 сатјош 3 повезане
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 20 повезаних