Повезане вести

Мислио сам да ће ми избости жену и бебу: Инцидент на Новом Београду - Младена напала комшиница ножем и исекла по лицу!

Мислио сам да ће ми избости жену и бебу: Инцидент на Новом Београду - Младена напала комшиница ножем и исекла по лицу!

Вечерње новости 03.12.2021
Новости Све се издешавало око 23.20 часова, када је Младен вечерао са својом супругом. - Седели смо за столом у дневном боравку и преко телефона тражили беби ауто седиште. Тада је неко позвонио на интерфон. Жена се тргне, скочи… »
"Отворио сам врата и видео да у рукама држи нож, сечиво од 20 центиметара": Београђанина избола учесница шоуа "Ја имам…

"Отворио сам врата и видео да у рукама држи нож, сечиво од 20 центиметара": Београђанина избола учесница шоуа "Ја имам…

Блиц 03.12.2021
Само сам видео како рука креће ка мени, кад сам погледао доле - она држи у рукама нож, сечиво од 20 центиметара. Рефлексно сам кренуо уназад, она је кренула да ме убоде... Овако о језивој драми која се одиграла синоћ у згради на… »
„Оптужила га за силовање“: Комшије о нападу жене с ножем ВИДЕО

„Оптужила га за силовање“: Комшије о нападу жене с ножем ВИДЕО

Нова 03.12.2021
Станарка зграде у Улици Пеђе Милосављевића на Бежанијској коси напала је синоћ двојицу комшија у својој згради ножем и повредила их. Како прича нападнути комшија за портал Нова.рс, реч је о жени са којом он лично никада није… »
Крвави инцидент у згради: Жена на Новом Београду избола два мушкарца

Крвави инцидент у згради: Жена на Новом Београду избола два мушкарца

Нова 03.12.2021
Двојица мушкараца повређени су синоћ када их је у згради у Улици Пеђе Милосављевића на Новом Београду једна станарка посекла ножем, потврђено је порталу Нова.рс у МУП. Жена је наводно имала нервни слом и без икаквог разлога је… »
Ужас на новом Београду: Комшиница ножем ранила два мушкарца

Ужас на новом Београду: Комшиница ножем ранила два мушкарца

Вечерње новости 03.12.2021
Фото: Н. Скендерија/Тањуг/Илустрација Према сазнањима, једном од њих исечени су лице и образ, док други има посекотине по рукама, а ранила их је жена у ходнику и испред зграде у којој живи. Два повређена мушкарца су превезена… »

Вести дана »