Povezane vesti
Mislio sam da će mi izbosti ženu i bebu: Incident na Novom Beogradu - Mladena napala komšinica nožem i isekla po licu!
Večernje novosti 03.12.2021
Novosti Sve se izdešavalo oko 23.20 časova, kada je Mladen večerao sa svojom suprugom. - Sedeli smo za stolom u dnevnom boravku i preko telefona tražili bebi auto sedište. Tada je neko pozvonio na interfon. Žena se trgne, skoči, ko je sad? Kažem… »
"Otvorio sam vrata i video da u rukama drži nož, sečivo od 20 centimetara": Beograđanina izbola učesnica šoua "Ja imam…
Blic 03.12.2021
Samo sam video kako ruka kreće ka meni, kad sam pogledao dole - ona drži u rukama nož, sečivo od 20 centimetara. Refleksno sam krenuo unazad, ona je krenula da me ubode... Ovako o jezivoj drami koja se odigrala sinoć u zgradi na Novom Beogradu, kada… »
„Optužila ga za silovanje“: Komšije o napadu žene s nožem VIDEO
Nova 03.12.2021
Stanarka zgrade u Ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi napala je sinoć dvojicu komšija u svojoj zgradi nožem i povredila ih. Kako priča napadnuti komšija za portal Nova.rs, reč je o ženi sa kojom on lično nikada nije imao problem, ali… »
Krvavi incident u zgradi: Žena na Novom Beogradu izbola dva muškarca
Nova 03.12.2021
Dvojica muškaraca povređeni su sinoć kada ih je u zgradi u Ulici Peđe Milosavljevića na Novom Beogradu jedna stanarka posekla nožem, potvrđeno je portalu Nova.rs u MUP. Žena je navodno imala nervni slom i bez ikakvog razloga je nasrnula na dvojicu… »
Užas na novom Beogradu: Komšinica nožem ranila dva muškarca
Večernje novosti 03.12.2021
Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija Prema saznanjima, jednom od njih isečeni su lice i obraz, dok drugi ima posekotine po rukama, a ranila ih je žena u hodniku i ispred zgrade u kojoj živi. Dva povređena muškarca su prevezena na ORL u Zemunsku… »
Vesti dana »

Tajni snimak o upadu na RTS: Centrala PSG-a nije znala za sastanak „zaverenika“
Vreme pre 7 minutajoš 21 povezana

Srbijavoz: Zbog dojave o eksplozivnoj napravi obustavljen međugradski železnički saobraćaj
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 2 satajoš 16 povezanih

Skupština Srbije: Zgrada zatvorena iz bezbednosnih razloga, učiniti sve da skup protekne mirno
NIN pre 44 minutajoš 13 povezanih

(VIDEO) Traktori oko Pionirskog parka, okružili kamp „studenata koji žele da uče“
N1 Info pre 3 minutajoš 10 povezanih