Povezane vesti
Deniz GURNULA Sandru Čaprić! Pevačica NEPOMIČNO ležala na podu!
Svet & Skandal 03.12.2021
Pred emisiju “Gledanje snimaka“ došlo je ozbiljnog sukoba između Deniz Dejm i Sandre Čaprić. Zadrugarke su se otimale oko stvari, a Deniz je u jednom trenutku gurnula Sandru na pod. Sandra je tom prilikom udarila glavom o pločice i više nije mogla da se… »
Tuča u zadruzi: Deniz jednim potezom onesvestila Sandru, obezbeđenje ih opkolilo! Čaprićeva leži na podu i ne pomera se (video)…
Blic 02.12.2021
Večeras je došlo do iznenadnog karambola između Sandre Čaprić i Deniz Dejm. Zadrugarke su se otimale oko stvari, a Deniz je u jednom trenutku gurnula Sandru na pod. - Pusti mi moje stvari - rekla je Deniz. - Pusti mi kosu - rekla je Sandra. - Daj mi… »
Vesti dana »

Skupština Srbije danas nastavlja rad raspravom o amandmanima na više zakonskih predloga
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih

10 ljudi u Srbiji stradalo je za nedelju dana u teškim saobraćajnim nezgodama! Policija ima važan apel
Telegraf pre 49 minutajoš 15 povezanih

Od njih nema odbrane! Evo šta je Iran noćas lansirao na Izrael! Pretrpeli ogromne gubitke!
Alo pre 19 minutajoš 35 povezanih

Uhapšen ubica američke političarke i njenog muža! Vens Belter se predao policiji nakon najduže potere u istoriji Minesote (foto)
Kurir pre 44 minutajoš 14 povezanih