Povezane vesti
Za moje sve radim! Dejan svim silama želi da zaštiti dalilu, pa spomenuo i brata davida: A ono što je rekao će ga oduševiti…
Kurir 03.12.2021
Miki Đuričić i Dejan Dragojević nastavili su razgovor nakon emisije o Dalili Dragojević. Naime, Dejan je sve vreme pokušavao da objasni Mikiju da on želi da pomogne Dalili: - Dejan ona je prsla - rekao je Miki. - Zato mora neko da je dozove pameti. Ja… »
"Ja za moje radim sve": Dejan otkrio šta mora da uradi za Dalilu, pa pomenuo i brata Davida (video)
Mondo 03.12.2021
Iako je više puta govorio da se odrekao porodice, Dejan je ovim gestom pokazao suprotno. Iako je više puta govorio da se odrekao porodice, Dejan je ovim gestom pokazao suprotno. Branka Sovrlić Miki Đuričić i Dejan Dragojević razgovarali su o Dalili… »
Vesti dana »
Novinar Žarko Bogosavljević na meti nasilja: Podneta krivična prijava protiv napadača
Luftika pre 4 satijoš 32 povezane
(Foto) Protest protiv izgradnje akvarijuma na Ušću: Okupljeni srušili ogradu, direktor firme tvrdi da je sve legalno
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 16 povezanih
Ana Brnabić: U Novom Sadu juče napad na Srbiju, strašno i nedopustivo
In medija pre 15 minutajoš 39 povezanih
Bez dogovora mlekara i ministra poljoprivrede, predstavnici udruženja napustili sastanak
RTS pre 0 minutajoš 57 povezanih
Dve vizije za Srbiju: Od protesta i incidenata u Novom Sadu do samita u Indiji i diplomatsko-ekonomske ofanzive
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih