Повезане вести

Беквалчева 3 године без дечка! Наташа открила да јој мушкарци не прилазе, а ево шта јој на то каже Психијатар!

Беквалчева 3 године без дечка! Наташа открила да јој мушкарци не прилазе, а ево шта јој на то каже Психијатар!

Курир 03.12.2021
Наташа Беквалац тврди да три године није била ни са једним мушкарцем јер нико не сме да јој приђе! Поп певачица каже за Информер да јој је фантастично без партнера и да не брине што се толико дуго није појавио 'онај прави'. -… »
"Не знам што мушкарци имају страх од мене": Наташа Беквалац 3 године без дечка! Због мушкараца посећује психијатра

"Не знам што мушкарци имају страх од мене": Наташа Беквалац 3 године без дечка! Због мушкараца посећује психијатра

Мондо 03.12.2021
Певачица не крије да због свог емотивног статуса посећује психијатра, али да се овако фантастично осећа. Певачица не крије да због свог емотивног статуса посећује психијатра, али да се овако фантастично осећа. Певачица Наташа… »
Наташа одлучила да проговори о проблемима са ћерком: "Хана ме не слуша! Тешка је, сви су јој бољи од мене"

Наташа одлучила да проговори о проблемима са ћерком: "Хана ме не слуша! Тешка је, сви су јој бољи од мене"

Блиц 03.12.2021
Певачица каже да је са бившим партнерима углавном пријатељ, да јој је психијатар рекао да се не брине што још нема дечка и да није јака жена како многи мисле да јесте. Харизматична певачица Наташа Беквалац сваки слободан… »

Вести дана »