Povezane vesti

Bekvalčeva 3 godine bez dečka! Nataša otkrila da joj muškarci ne prilaze, a evo šta joj na to kaže Psihijatar!

Bekvalčeva 3 godine bez dečka! Nataša otkrila da joj muškarci ne prilaze, a evo šta joj na to kaže Psihijatar!

Kurir 03.12.2021
Nataša Bekvalac tvrdi da tri godine nije bila ni sa jednim muškarcem jer niko ne sme da joj priđe! Pop pevačica kaže za Informer da joj je fantastično bez partnera i da ne brine što se toliko dugo nije pojavio 'onaj pravi'. - Psihijatar kaže da ne… »
"Ne znam što muškarci imaju strah od mene": Nataša Bekvalac 3 godine bez dečka! Zbog muškaraca posećuje psihijatra

"Ne znam što muškarci imaju strah od mene": Nataša Bekvalac 3 godine bez dečka! Zbog muškaraca posećuje psihijatra

Mondo 03.12.2021
Pevačica ne krije da zbog svog emotivnog statusa posećuje psihijatra, ali da se ovako fantastično oseća. Pevačica ne krije da zbog svog emotivnog statusa posećuje psihijatra, ali da se ovako fantastično oseća. Pevačica Nataša Bekvalac tvrdi da… »
Nataša odlučila da progovori o problemima sa ćerkom: "Hana me ne sluša! Teška je, svi su joj bolji od mene"

Nataša odlučila da progovori o problemima sa ćerkom: "Hana me ne sluša! Teška je, svi su joj bolji od mene"

Blic 03.12.2021
Pevačica kaže da je sa bivšim partnerima uglavnom prijatelj, da joj je psihijatar rekao da se ne brine što još nema dečka i da nije jaka žena kako mnogi misle da jeste. Harizmatična pevačica Nataša Bekvalac svaki slobodan trenutak provodi sa… »

Vesti dana »