Povezane vesti
"Čovek tišinom kaže najviše": Jelena Karleuša se požalila da joj fali ljubav, Duško Tošić odmah reagovao?! (foto)
Mondo 03.12.2021
Duškova poruka na društvenim mrežama iznenadila je mnoge. Duškova poruka na društvenim mrežama iznenadila je mnoge. Jelena Karleuša danas je napisala potresnu poruku upućenu Ani Bekuti i njenom pokojnom partneru Milutinu Mrkonjiću, i tom prilikom… »
Jelena Karleuša emotivnom porukom podržala Anu Bekutu u teškom životnom periodu
Vesti online 03.12.2021
Juče je u Beogradu u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju sahranjen Milutin Mrkonjić, koji je preminuo 27. novembra posle višenedeljne borbe za život na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. Životna saputnica nekadašnjeg političara… »
Potresna poruka Karleuše upućena Bekuti nakon sahrane Milutina Mrkonjića
Nova 03.12.2021
Pevačica Ana Bekuta sahranila je dugogodišnjen partnera Milutina Mrku Mrkonjića, a Jelena Karleuša joj je u tim trenucima pružila podršku, kako na samoj sahrani, tako i putem Instagrama. „U ovom životu punom borbe, loših ljudi i loših namera… »
Potresna poruka karleuše upućena bekuti: U njenom glasu često čujem moju divnu, ljubav kakvu je imala sa Mrkom meni je uvek…
Kurir 03.12.2021
Pevačica Ana Bekuta sahranila je dugogodišnjen partnera Milutina Mrku Mrkonjića, a Jelena Karleuša joj je u tim trenucima pružila podršku. Naime, Karleuša se pojavila na Novom groblju gde je snažno zagrlila Bekutu, a nakon toga se oglasila na svom… »
Ljubav kakvu su imali je meni uvek falila: Jelena Karleuša objavila potresnu poruku nakon Mrkine sahrane
Večernje novosti 03.12.2021
Foto: Z.Jovanović - U ovom životu punom borbe, loših ljudi i namera, malo je onih koji su učinili da se ne osećam sama. Na prste jedne ruke mogu da nabrojim moje prijatelje. Možda sam kriva za to jer sam, kako kažu, čudna. Ali, ko ne bi bio na mom… »
Potresna poruka Jelene Karleuše: U Aninim rečima čujem Divnu a ljubav kakvu je imala sa Mrkom meni je uvek falila (foto)
Mondo 03.12.2021
Pevačica Jelena Karleuša napisala je emotivnu poruku i javnosti otkrila do sada nepoznate detalje. Pevačica Jelena Karleuša napisala je emotivnu poruku i javnosti otkrila do sada nepoznate detalje. Milutin Mrkonjić sahranjen je juče u Aleji… »
Vesti dana »
Mup upozorava! Nose kapuljače, u ušima slušalice - velika opasnost!
Blic pre 30 minutajoš 20 povezanih
Brnabić: Lojalisti su naše značajno krilo, jačaju jer ne mogu više da trpe laži opozicije
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih
U Beogradu i Novom Sadu 15 minuta tišine za poginule na novosadskoj železničkoj stanici
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih