Повезане вести

"Човек тишином каже највише": Јелена Карлеуша се пожалила да јој фали љубав, Душко Тошић одмах реаговао?! (фото)

"Човек тишином каже највише": Јелена Карлеуша се пожалила да јој фали љубав, Душко Тошић одмах реаговао?! (фото)

Мондо 03.12.2021
Душкова порука на друштвеним мрежама изненадила је многе. Душкова порука на друштвеним мрежама изненадила је многе. Јелена Карлеуша данас је написала потресну поруку упућену Ани Бекути и њеном покојном партнеру Милутину… »
Јелена Карлеуша емотивном поруком подржала Ану Бекуту у тешком животном периоду

Јелена Карлеуша емотивном поруком подржала Ану Бекуту у тешком животном периоду

Вести онлине 03.12.2021
Јуче је у Београду у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу сахрањен Милутин Мркоњић, који је преминуо 27. новембра после вишенедељне борбе за живот на Институту за кардиоваскуларне болести Дедиње. Животна сапутница… »
Потресна порука Карлеуше упућена Бекути након сахране Милутина Мркоњића

Потресна порука Карлеуше упућена Бекути након сахране Милутина Мркоњића

Нова 03.12.2021
Певачица Ана Бекута сахранила је дугогодишњен партнера Милутина Мрку Мркоњића, а Јелена Карлеуша јој је у тим тренуцима пружила подршку, како на самој сахрани, тако и путем Инстаграма. „У овом животу пуном борбе, лоших људи и… »
Потресна порука карлеуше упућена бекути: У њеном гласу често чујем моју дивну, љубав какву је имала са Мрком мени је увек…

Потресна порука карлеуше упућена бекути: У њеном гласу често чујем моју дивну, љубав какву је имала са Мрком мени је увек…

Курир 03.12.2021
Певачица Ана Бекута сахранила је дугогодишњен партнера Милутина Мрку Мркоњића, а Јелена Карлеуша јој је у тим тренуцима пружила подршку. Наиме, Карлеуша се појавила на Новом гробљу где је снажно загрлила Бекуту, а након тога… »
Љубав какву су имали је мени увек фалила: Јелена Карлеуша објавила потресну поруку након Мркине сахране

Љубав какву су имали је мени увек фалила: Јелена Карлеуша објавила потресну поруку након Мркине сахране

Вечерње новости 03.12.2021
Фото: З.Јовановић - У овом животу пуном борбе, лоших људи и намера, мало је оних који су учинили да се не осећам сама. На прсте једне руке могу да набројим моје пријатеље. Можда сам крива за то јер сам, како кажу, чудна. Али… »
Потресна порука Јелене Карлеуше: У Аниним речима чујем Дивну а љубав какву је имала са Мрком мени је увек фалила (фото)

Потресна порука Јелене Карлеуше: У Аниним речима чујем Дивну а љубав какву је имала са Мрком мени је увек фалила (фото)

Мондо 03.12.2021
Певачица Јелена Карлеуша написала је емотивну поруку и јавности открила до сада непознате детаље. Певачица Јелена Карлеуша написала је емотивну поруку и јавности открила до сада непознате детаље. Милутин Мркоњић сахрањен је… »

Вести дана »