Povezane vesti
Dao joj 27.000 € za garderobu, SAD opleo po njoj zbog seksa pred kamerama: Taki šokiran Majinim ponašanjem, prozvao Cara
Mondo 03.12.2021
Otac Maje Marinković ne odobrava njeno ponašanje u Zadruzi. Otac Maje Marinković ne odobrava njeno ponašanje u Zadruzi. Iako je uvek na ćerkinoj strani, otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, ovoga puta osuđuje njeno ponašanje u Zadruzi u… »
Majin otac uložio 27.000 evra u njenu garderobu, a onda opleo po Filipu Caru i intimnim odnosima: "On je budaletina!"
Blic 03.12.2021
Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, oštro osuđuje njeno ponašanje u Zadruzi. - Ne sviđa mi se to što je stupila u odnose sa Carem. Očekivao sam da će ona biti samostalni igrač, međutim opet su je emocije slomile. Vidi se da voli… »
Vesti dana »

Odbor za kulturu i informisanje pokrenuo postupak za izbor novih članova REM-a
Beta pre 7 minutajoš 26 povezanih

Policija primenila silu na protestu ispred novosadskog Fakulteta sporta u blokadi
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 87 povezanih

„Pobeda, pobeda", odjekuje ispred RTS-a: Raspisan novi konkurs za članove Saveta REM-a
BBC News pre 7 minutajoš 36 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih

"Frustriran je, vladimir i volodimir moraju da sednu za sto": Bela kuća se oglasila o Putinovom prekidu vatre: "Tramp želi ovo"
Blic pre 3 satajoš 19 povezanih