Повезане вести

Опроштај уз култну слику Моце и Киће: Легенде живе вечно

Опроштај уз култну слику Моце и Киће: Легенде живе вечно

Нова 03.12.2021
Вест да је преминуо легендарни фудбалер Партизана Момчило Вукотић потресла је све у Србији. Од њега су се опростили бројни клубови и играчи, а последњи поздрав је стигао и од кошаркашког клуба Партизан. На званичном налогу… »
Пикси се бираним речима опростио од Моце Вукотића: Од срца нам је честитао након Португала, остаће ми заувек у лепом сећању!…

Пикси се бираним речима опростио од Моце Вукотића: Од срца нам је честитао након Португала, остаће ми заувек у лепом сећању!…

Хот спорт 03.12.2021
Неизмерно га је поштовао. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси, огласио се након смрти легенде Партизана Момчила Моце Вукотића. Он је истакао да је Моца био истинска фудбалска легенда, као и да ће му… »
"Велики ривал, фудбалер: И човек!" Легенда Црвене звезде се дирљивим речима опростила од Моце Вукотића

"Велики ривал, фудбалер: И човек!" Легенда Црвене звезде се дирљивим речима опростила од Моце Вукотића

Спортал блиц 03.12.2021
Фудбалска јавност у Србији опрашта се од легендарног . Чувени фудбалер и један од највећих који су икада носили Партизанов црно-бели дрес . Бројне су реакције након Моцине смрти, а ова вест потресла је и некадашњег аса , . Он се… »
"Сви смо занемели" Вучелић о смрти Моце Вукотића: Овакав Партизан не би постојао без њега

"Сви смо занемели" Вучелић о смрти Моце Вукотића: Овакав Партизан не би постојао без њега

Вечерње новости 03.12.2021
ФОТО: М. Вукадиновић У Хумској је данас све стало када је стигла тужна вест о смрти Момчила Вукотића. - Био је легенда по свему, један од највећих партизановаца икада, не постоји навијач овог клуба који то неће рећи. Уписао се у… »
Пикси: Чуо сам се с Моцом после Лисабона, био је истински срећан

Пикси: Чуо сам се с Моцом после Лисабона, био је истински срећан

Моззарт спорт 03.12.2021
„Остаће ми заувек у лепом сећању“, каже селектор репрезентације. Погодила је васцели српски фудбал вест о смрти Момчила Вукотића, једне од највећих легенди која је ова земља изнедрила. Последњих година Вукотић је радио у… »
Вукотићева смрт шокирала бјековића: Био је најбољи фудбалер, а још бољи човек! Као да сам изгубио најрођенијег!

Вукотићева смрт шокирала бјековића: Био је најбољи фудбалер, а још бољи човек! Као да сам изгубио најрођенијег!

Хот спорт 03.12.2021
Партизан му је био све. Смрт Момчила Моце Вукотића данас је шокирала све љубитеље фудбала. Одмах након те вести, од њега се опростио и будући председник Фудбалског савеза Србије Ненад Бјековић. Он је истакао да је Вукотићу… »
И Звезда се опростила од Моце Вукотића: “Велики господин и витез на терену”

И Звезда се опростила од Моце Вукотића: “Велики господин и витез на терену”

Вести онлине 03.12.2021
Смрт Момчила Моце Вукотића, легендарног фудбалера Партизана, погодила је целу фудбалску Србију, а од човека ком су црно-бели били све опроситла се у Црвена звезда! Наиме, српски шампион је на својим друштвеним мрежама поделио… »
"Дино Зоф ме је запамтио за читав живот!" Овако је говорио Момчило Моца Вукотић: Отац ми је рекао ако случајно помислиш да…

"Дино Зоф ме је запамтио за читав живот!" Овако је говорио Момчило Моца Вукотић: Отац ми је рекао ако случајно помислиш да…

Спортал блиц 03.12.2021
Данас је спортску Јавност у Србији затекла тужна вест Популарни Моца остаће заувек упамћен као једна од икони , у којем је провео готово читаву каријеру изузев једне сезоне у француском Бордоу. У црно-белом дресу одиграо је… »
Пикси се чуо са Вукотићем после Португала: Био је искрено срећан

Пикси се чуо са Вукотићем после Португала: Био је искрено срећан

Нова 03.12.2021
Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалске репрезентације Србије, каже да се недавно чуо телефоном са преминулом легендом Партизана Момчилом Моцом Вукотићем. Вукотић је преминуо у Београду у петак, после тешке болести, а Пикси је… »
Саша Илић, Бјековић, Мијаиловић... Сви се опраштају од Вукотића, а Илић има и конкретан предлог

Саша Илић, Бјековић, Мијаиловић... Сви се опраштају од Вукотића, а Илић има и конкретан предлог

Спортске.нет 03.12.2021
Дуго је Моца Вукотић био рекордер по броју наступа у дресу Партизана, чак 32 године, пре него што је ту бројку од 791 наступа надмашио Саша Илић. Али, то никако не умањује Вукотићеву величину и траг који је оставио у Партизану… »
Пикси о Моци: ''Чули смо се после победе у Лисабону...''

Пикси о Моци: ''Чули смо се после победе у Лисабону...''

Спортске.нет 03.12.2021
На вест о смрти Момчила Вукотића, међу првима се огласио и селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси, чију је изјаву о Моци пренео Фудбалски савез Србије. Том приликом открио је и да се са Вукотићем чуо пре двадесетак… »
"А чули смо се после лисабона!" Пикси се потресао због смрти Моце Вукотића

"А чули смо се после лисабона!" Пикси се потресао због смрти Моце Вукотића

ФОТО: Д. Ристић Пикси је истакао да ће му славни ас црно-белих заувек остати у лепом сећању. - Моца је био изузетна особа, истинска фудбалска легенда. Добар човек, племенитог духа, господских манира. Остаће ми заувек у лепом… »
"Господине и витеже, збогом": Црвена звезда се емотивно опростила од Партизанове легенде - Моце Вукотића

"Господине и витеже, збогом": Црвена звезда се емотивно опростила од Партизанове легенде - Моце Вукотића

Фото архива ВН Наиме, црвено-бели су на Инстаграм налогу поделили објаву са ликом легенде вечитог ривала уз следећи опис: - Био је велики ривал, али ћемо Моцу памтити као великог господина и витеза на терену! Фудбалски клуб… »
Од Моце се опраштају и КК Партизан, Звезда, ФСС

Од Моце се опраштају и КК Партизан, Звезда, ФСС

Моззарт спорт 03.12.2021
Пишу о њему сви медији у региону, у Грчкој, Румунији... Какав је био човек, а онда фудбалер, Момчило Вукотић довољно говори чињеница да због његовог одласка тугују данас и Партизан и Црвена звезда и кошаркаши, Фудбалски… »
Како се Моца вратио у Партизан да га спаси испадања: Вукотић се одрекао Француске, па због црно-белих продужио каријеру

Како се Моца вратио у Партизан да га спаси испадања: Вукотић се одрекао Француске, па због црно-белих продужио каријеру

Мондо 03.12.2021
Годинама по завршетку каријере, Момчило Вукотић открио је неке занимљиве детаље из својих играчких дана. Годинама по завршетку каријере, Момчило Вукотић открио је неке занимљиве детаље из својих играчких дана. Тужна вест… »
Црно-бели се опростили од Моце: Вукотић највећи фудбалер у црно-белом дресу!

Црно-бели се опростили од Моце: Вукотић највећи фудбалер у црно-белом дресу!

Спортски журнал 03.12.2021
Чувени Момчило Моца Вукотић преминуо је данас у 72. години. - Знали смо да је болестан. Били смо уз њега све ове године док се борио са проклетом болешћу, бодрили га и храбрили да издржи и победи. Веровали смо да ће победити… »
Звезда се опростила од Моце: Господин, витез на терену

Звезда се опростила од Моце: Господин, витез на терену

Нова 03.12.2021
Фудбалску легенду Партизана, Момчила Вукотића испратили су и из фудбалског клуба Црвена звезда. После Душана Савића, огласио се и у фудбалски клуб црвено-белих одакле су констатовали да је Вукотић био велики ривал. Несумњиво… »
‘Велики господин и витез на терену’: Црвена звезда се емотивним речима опростила од легендарног Моце Вукотића!

‘Велики господин и витез на терену’: Црвена звезда се емотивним речима опростила од легендарног Моце Вукотића!

Хот спорт 03.12.2021
Читава Србија је потресена. Данас, у 72. години живота, преминуо је прослављени фудбалер Момчило Моца Вукотић. Од легенде Партизана, оптостила се и Црвена звезда. Екипа из Љутице Богдана је путем својих друштвенх мрежа изјавила… »
Бјековић: Вукотић највећи у историји Партизана

Бјековић: Вукотић највећи у историји Партизана

Дневник 03.12.2021
БЕОГРАД: У шоку сам, за мене је ово као да сам изгубио најрођенијег. Моца је дуго боловао, последња два, три месеца било му је бас лоше, стално смо били у контакту, рекао је Ненад Бјековић, в.д. председника Фудбалског савеза… »
Апел Саше Илића: Моца је – Партизан! Стадион назвати по његовом имену

Апел Саше Илића: Моца је – Партизан! Стадион назвати по његовом имену

Моззарт спорт 03.12.2021
“Величина, у сваком смислу”, каже омиљени фудбалер млађих навијача црно-белих. Некад Момчило Вукотић, данас Саша Илић. Идоли Партизанове трибине. Највернија црно-бела деца. Симболи клуба. Најбољи представници две далеке… »
ПРЕМИНУО МОЦА ВУКОТИЋ- идол свих генерација Партизана!

ПРЕМИНУО МОЦА ВУКОТИЋ- идол свих генерација Партизана!

У центар 03.12.2021
Преминуо легендарни Момчило Моца Вукотић, репрезентативан Југославије и један од најбољих играча Партизана. Вукотић је преминуо након кратке и тешке болести. Моца је имао 73 године и пребогату играчку и тренерску каријеру… »
Судбински пут 2 највеће легенде црно-белих: Овако је Штеф убацио Моцу у ватру - ЈНА не памти бољи Партизан!

Судбински пут 2 највеће легенде црно-белих: Овако је Штеф убацио Моцу у ватру - ЈНА не памти бољи Партизан!

Мондо 03.12.2021
Судбина је тако хтела да један дође, а други оде на исти датум. Судбина је тако хтела да један дође, а други оде на исти датум. Један је био прва легенда Партизана, а други можда и највољенији фудбалер кога је стадион ЈНА икада… »
Душан Савић жали за Моцом Вукотићем: Велики ривал, фудбалер и човек

Душан Савић жали за Моцом Вукотићем: Велики ривал, фудбалер и човек

Нова 03.12.2021
Душан Савић, легенда фудбалског клуба Црвена звезда опростио се Момчила Моце Вукотића, иконе Партизана. Вукотић је у петак преминуо у Београду после тешке болести, канцера, а Савићева Звезда и Моцин Партизан су више пута… »
Фудбал, Партизан и Момчило Вукотић: Одлазак мајстора и шмекера - преминуо легендарни играч Партизана

Фудбал, Партизан и Момчило Вукотић: Одлазак мајстора и шмекера - преминуо легендарни играч Партизана

Јужне вести 03.12.2021
ББЦ/Предраг Вујић Момчило Вукотић Момчило Моца Вукотић, један од најбољих фудбалера Партизана у историји, преминуо је у петак, 3. децембра у Београду, саопштио је тај београдски фудбалски клуб. Вукотић је дуго година држао… »
Моца је каријеру посветио Партизану, са црно-белима је трофеје освајао и као играч и као тренер и постао икона клуба

Моца је каријеру посветио Партизану, са црно-белима је трофеје освајао и као играч и као тренер и постао икона клуба

Спортал блиц 03.12.2021
Тужне вести долазе нам овог поподнева из Хумске, Легендарни фудбалер Партизана Момчило Вукотић Популарни Моца је један од највећих фудбалера Партизана свих времена и истинска легенда клуба, са којим је трофеје освајао и као играч… »
Здраво моцо мајсторе, здраво џајо докторе и остали тркачи... О величини Вукотића најбоље говори чувена анегдота!

Здраво моцо мајсторе, здраво џајо докторе и остали тркачи... О величини Вукотића најбоље говори чувена анегдота!

Мондо 03.12.2021
Један од најбољих играча Партизана нас је напустио, а био је омиљен и у црно-белом и у црвено-белом табору. Један од најбољих играча Партизана нас је напустио, а био је омиљен и у црно-белом и у црвено-белом табору… »
"Отишао је Моца, остала је туга": Легенда се опростила од легенде! Саша Илић бираним речима о Моци Вукотићу: Највећи у…

"Отишао је Моца, остала је туга": Легенда се опростила од легенде! Саша Илић бираним речима о Моци Вукотићу: Највећи у…

Спортал блиц 03.12.2021
Легендарни српски фудбалер и прослављени ас преминуо је у 72. години живота. Ова информација потресла је домаћу јавност, а од Вукотића се опростила још једна легенда клуба из Хумске улице, . Вукотић је био човек који је одиграо… »
"С: њим је увек било забавно и весело" Жарко Зечевић се опростио од Моце Вукотића: "Био је велики човек, памтићу га заувек"…

"С: њим је увек било забавно и весело" Жарко Зечевић се опростио од Моце Вукотића: "Био је велики човек, памтићу га заувек"…

Спортал блиц 03.12.2021
Легендарни српски фудбалер и прослављени ас преминуо је у 72. години живота. , а од њега се опростио некадашњи генерални секретар клуба из Хумске улице, . У изјави за Блиц спорт, Зечевић је истакао да је Вукотић пре свега био… »
„Здраво Моцо мајсторе, здраво Џајо докторе и остали тркачи“

„Здраво Моцо мајсторе, здраво Џајо докторе и остали тркачи“

Нова 03.12.2021
Момчило Моца Вукотић ће остати упамћен као један од најбољих играча Партизана и српског фудбала. Легендарни фудбалер преминуо је у петак у 71. години години живота после тешке болести. Виртоуз са лоптом, мајстор дриблинга и… »
"Ако одеш у Звезду, не враћај се": Како је Моцу отац одвео у Партизан (видео)

"Ако одеш у Звезду, не враћај се": Како је Моцу отац одвео у Партизан (видео)

Фото архива ВН Моца је љубав према Партизану наследио од свог оца, а једном приликом је у интервјуу који је дао као пензионер открио и да га је Црвена звезда својевремено желела, али да није постојала шанса да пређе у редове… »
Спорт и Србија: Одлазак фудбалског шмекера – преминуо легендарни играч Партизана Момчило Моца Вукотић

Спорт и Србија: Одлазак фудбалског шмекера – преминуо легендарни играч Партизана Момчило Моца Вукотић

Данас 03.12.2021
Момчило Моца Вукотић, један од најбољих фудбалера Партизана у историји, преминуо је у петак, 3. децембра у Београду, саопштио је тај београдски фудбалски клуб. Вукотић је дуго година држао рекорд у броју највише утакмица у… »
"Његова супруга ми је данас рекла да га возе у болницу" Ненад Бјековић скрхан након вести о Моциној смрти: Дуго је боловао…

"Његова супруга ми је данас рекла да га возе у болницу" Ненад Бјековић скрхан након вести о Моциној смрти: Дуго је боловао…

Спортал блиц 03.12.2021
Фудбалска Србија тугује због одласка легендарно . Након што се емотивном поруком од њега опростио Фудбалски клуб Партизан, у кратком разговору за Блиц спорт исто је учинио и некадашњи фудбалер и фунцкионер тог клуба, а сада… »
Саша Илић: Моца Вукотић је за мене највећи, он је симбол Партизана

Саша Илић: Моца Вукотић је за мене највећи, он је симбол Партизана

Нова 03.12.2021
Момчило Моца Вукотић, легендарни фудбалер Партизана, преминуо је у 71. години, а за Нова.рс је пре годину дана Саша Илић открио да га сматра највећим у богатој историји црно-белих. У серијалу Нова.рс „Вечитих 11“, у којем су за… »

Вести дана »