Повезане вести

Рекли су ми да имам 3-5 месеци живота: Бивши играч Партизана описао пакао кроз који пролази (ВИДЕО)

Рекли су ми да имам 3-5 месеци живота: Бивши играч Партизана описао пакао кроз који пролази (ВИДЕО)

Вести онлине 03.12.2021
Некадашњи голман Партизана Радован Радаковић и даље бије своју животну битку с којом се сусрео када су му лекари дијагностификовали инвазивно дифузни тумор желуца! Радаковић је успешно завршио лечење у Турској и сви се надају… »
Бивши голман Партизана је смршао чак 50 килограма: Звездини фудбалери су га расплакали, борба и даље траје! (видео)

Бивши голман Партизана је смршао чак 50 килограма: Звездини фудбалери су га расплакали, борба и даље траје! (видео)

Хот спорт 03.12.2021
Рекли су му да има 3 до 5 месеци живота. Некадашњи голман Партизана Радован Радаковић и даље се бори са свој живот, након што су му лекари дијагностиковали тумор желуца. Он је успешно завршио лечење у Турској, а у разговору за… »
Радаковић смршао 50 килограма: Ово преживи један у милион, извадили ми органе

Радаковић смршао 50 килограма: Ово преживи један у милион, извадили ми органе

Нова 03.12.2021
Борба за живот Радована Радаковића је настављена, а сада је прослављени голман одлучио и први пут да се обрати јавности од када му је дијагностификован тумор и започело лечење. „Кажу ми да сам један у милион који је ово… »

Вести дана »