Povezane vesti
Rekli su mi da imam 3-5 meseci života: Bivši igrač Partizana opisao pakao kroz koji prolazi (VIDEO)
Vesti online 03.12.2021
Nekadašnji golman Partizana Radovan Radaković i dalje bije svoju životnu bitku s kojom se susreo kada su mu lekari dijagnostifikovali invazivno difuzni tumor želuca! Radaković je uspešno završio lečenje u Turskoj i svi se nadaju da će oporavak da… »
Bivši golman Partizana je smršao čak 50 kilograma: Zvezdini fudbaleri su ga rasplakali, borba i dalje traje! (video)
Hot sport 03.12.2021
Rekli su mu da ima 3 do 5 meseci života. Nekadašnji golman Partizana Radovan Radaković i dalje se bori sa svoj život, nakon što su mu lekari dijagnostikovali tumor želuca. On je uspešno završio lečenje u Turskoj, a u razgovoru za Tanjug TV opisao… »
Radaković smršao 50 kilograma: Ovo preživi jedan u milion, izvadili mi organe
Nova 03.12.2021
Borba za život Radovana Radakovića je nastavljena, a sada je proslavljeni golman odlučio i prvi put da se obrati javnosti od kada mu je dijagnostifikovan tumor i započelo lečenje. „Kažu mi da sam jedan u milion koji je ovo preživeo“, rekao je… »
Vesti dana »
Za vikend do 35 centimetara snega! Oglasio se RHMZ: Ovo je detaljna prognoza za naredne dane, evo gde će se najviše zabeleti
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
Objavljen snimak - ovo je pozadina incidenta: Barcokas "napao" Žocovog pomoćnika VIDEO
B92 pre 1 satjoš 11 povezanih
Napadnuta Rusija, ukrajinci udarili tokom noći! Pogođeno veliko skladište nafte u Rostovskoj oblasti! Ogroman crni dim i dalje kulja! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 50 minutajoš 8 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Rat i mir na jugu Libana; Erdogan: Bajdenov apel za Gazu dolazi prekasno
RTV pre 14 minutajoš 6 povezanih