Povezane vesti

O čemu su razgovarali Putin i Erdogan?

Vesti online 03.12.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin je razgovarao telefonom s turskim kolegom Redžepom Tajip Erdoganom o Ukrajini, situaciji u Nagorno-Karabahu, Siriji i Libiji. Putin je svom sagovorniku skrenuo pažnju na provokacije Oružanih snaga Ukrajine u Donbasu… »

Erdogan i Putin razgovarali o odnosima dvije zemlje u regiji

Al Jazeera 03.12.2021
Predsjednici Rusije i Turske razgovarali su telefonom o razvoju situacije između Azerbejdžana i Armenije te drugim regionalnim pitanjima, posebno Siriji, Libiji i Ukrajini. Predsjednici Rusije i Turske, Vladimir Putin i Recep Tayyip Erdogan, razgovarali… »

Erdogan i Putin razgovarali o odnosima dve zemlje i regionu

RTV 03.12.2021
MOSKVA - Predsednici Rusije i Turske Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan razgovarali su danas telefonom o načinima za unapređenje rusko-turskih odnosa, a deo sastanka je posvećen razvoju situacije između Azerbejdžana i Jermenije kao i drugim… »

Putin i Erdogan: "Ključno je"

B92 03.12.2021
Predsednici Rusije i Turske Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan razgovarali su danas telefonom o načinima za unapređenje rusko-turskih odnosa. Deo sastanka bio je posvećen razvoju situacije između Azerbejdžana i Jermenije kao i drugim regionalnim… »

Razgovarali Putin i Erdogan: Ruski lider upozorio na namere Kijeva

Večernje novosti 03.12.2021
Foto: EPA Dva predsednika razgovarala su danas o bilateralnim odnosima i praktičnim aspektima saradnje Rusije i Turske, u oblasti energetike i poljoprivrede, saopštila je danas pres služba Kremlja. Vladimir Putin je obavestio Erdogana u telefonskom… »

Vesti dana »