Povezane vesti
Haos u zadruzi! Maja udarala i štipala Filipa: "Ako te ja uhvatim u mašinu završićeš na kapiji"
Blic 03.12.2021
Maja Marinković i Filip Car opet su se posvađali i bili na korak do ozbiljnog fizičkog okršaja. Maja se dečku unosila u lice, urlala, štipala ga i udarala. - Nisi svesna šta si rekla. Ne želim da pričamo do kraja večeri. Ljut sam na tebe, rekla si da je… »
"Hoćeš diskvalifikaciju,: Majmunice?" Maja i Car u žestokoj svađi! "glava bi ti odletela da ti odvalim šamarčinu"
Blic 02.12.2021
Maja Marinković i Filip Car žestoko su se posvađali danas u "Zadruzi", a Miki Đuričić pokušavao je da smiri situaciju. - Je l treba da te udari da ga diskvalifikuju, skloni se od ludog, glumiš majmunicu - urlao je Miki na Maju. - I ja sam luda - rekla je… »
Vesti dana »

uživo Blokada suda u Novom Sadu: Policija potisnula okupljene sa glavnog ulaza, priveden student PMF-a
NIN pre 39 minutajoš 28 povezanih

"Snažna šamarčina za Zelenskog u Beloj kući!" Zaharova brutalna: Sledi trežnjenje!
Alo pre 24 minutajoš 44 povezane

Studenti pozivaju Subotičane da ostanu kod kuće dok SNS poziva na skup protiv blokada
N1 Info pre 29 minutajoš 24 povezane

Pred nama je miholjsko leto Meteorolog Ristić dao vremensku prognozu za septembar- Prava jesen stiže ovog datuma
Dnevnik pre 24 minutajoš 21 povezana

Đilas: Ljudi koji poveruju u reči Ane Brnabić sa pravom se plaše da će se takva teroristička akcija ponoviti
Glas Šumadije pre 1 satjoš 9 povezanih