Povezane vesti

Roditelji Itana Kramblija odbacili krivicu po optužnici za ubistvo iz nehata

Glas Amerike 04.12.2021
Džejms i Dženifer Krambli, roditelji petnaestogodišnjeg Itana Krambla optuženog za ubistvo i terorizam zbog oružanog napada koji je počinio u srednjoj školi Oksford u Mičigenu, izjasnili su se da nisu krivi po četiri tačke optužnice za ubistvo… »

Mičigen: Uhapšeni roditelji tinejdžera koji je ubio učenike

Dnevnik 04.12.2021
VAŠINGTON: Roditelji 15. godišnjeg tinejdžera, koji je pucao i ubio četvoro učenika u srednjoj školi Oksford u Mičigenu, nakon bekstva uhapšeni su rano jutros u Detroitu. Džejms i Dženifer Krambli pronađeni su nenaoružani kako se skrivaju u… »

Protiv roditelja tinejdžera koji je ubio četiri učenika u Mičigenu optužnica, trenutno su u bekstvu

Radio 021 04.12.2021
Roditelji protiv kojih je podignuta optužnica za ubistvo iz nehata u ime njihovog maloletnog sina koji je ubio četiri učenika iz svoje srednje škole u američkoj saveznoj državi Mičigen su u bekstvu. I dalje se ne zna gde se nalaze, iako su njihovi… »

Uhapšeni roditelji, optuženi u ime sina, za ubistvo četiri učenika u SAD-u

Al Jazeera 04.12.2021
Roditelji protiv kojih je podignuta optužnica bili su u bijegu. Roditelji tinejdžera iz Michigana optuženog da je ubio četvero kolega iz srednje škole u subotu su pritvoreni. Roditelji protiv kojih je podignuta optužnica za ubistvo iz nehata u ime… »

Pobegli i sakrili se odmah nakon pucnjave: Uhapšeni roditelji tinejdžera koji je u školi usmrtio učenike, optuženi za…

Blic 04.12.2021
Roditelji 15. godišnjeg tinejdžera, koji je pucao i ubio četvoro učenika u srednjoj školi Oksford u Mičigenu, nakon bekstva uhapšeni su rano jutros u Detroitu. Džejms i Dženifer Krambli pronađeni su nenaoružani kako se skrivaju u jednom… »

U bekstvu roditelji optuženi u ime sina za ubistvo četiri učenika u SAD

Novi magazin 04.12.2021
Roditelji protiv kojih je podignuta optužnica za ubistvo iz nehata u ime njihovog maloletnog sina koji je ubio četiri učenika iz svoje srednje škole u američkoj saveznoj državi Mičigen, u bekstvu su i policija za njima traga. I dalje se ne zna gde… »

Uhapšeni roditelji tinejdžera optuženog za ubistva u Mičigenu

N1 Info 04.12.2021
Policija u Detroitu je objavila da je uhapsila roditelje tinejdžera iz Mičigena koji je početkom nedelje ubio četvoro učenika svoje srednje škole, nakon što je protiv njih u petak podignuta optužnica za ubistvo iz nehata, zato što su svom sinu… »

Mičigen: Uhapšeni roditelji tinejdžera koji je ubio učenike

RTV 04.12.2021
VAŠINGTON - Roditelji 15. godišnjeg tinejdžera, koji je pucao i ubio četvoro učenika u srednjoj školi Oksford u Mičigenu, nakon bekstva uhapšeni su rano jutros u Detroitu. Džejms i Dženifer Krambli pronađeni su nenaoružani kako se skrivaju u… »

Uhapšeni roditelji tinejdžera koji je ubio učenike u Mičigenu

B92 04.12.2021
Vašington -- Roditelji 15. godišnjeg tinejdžera, koji je pucao i ubio četvoro učenika u srednjoj školi Oksford u Mičigenu, nakon bekstva uhapšeni su rano jutros u Detroitu. Džejms i Dženifer Krambli pronađeni su nenaoružani kako se skrivaju u… »

Podigli 4.000 dolara iz banke pre nego što je njihov sin ubio četvoro učenika

RTS 04.12.2021
Policija iz Detroita je saopštila da su roditelji tinejdžera optuženog za ubistvo četiri osobe privedeni u subotu, nakon potere. Izvor koji je upoznat sa tokom istrage, rekao je za En-Bi-Si njuz da su oni u petak podigli 4.000 dolara iz banke, iz… »

U bekstvu roditelji optuženi u ime sina za ubistvo četiri učenika u SAD

Danas 04.12.2021
Roditelji protiv kojih je podignuta optužnica za ubistvo iz nehata u ime njihovog maloletnog sina koji je ubio četiri učenika iz svoje srednje škole u američkoj saveznoj državi Mičigen, u bekstvu su i policija za njima traga. I dalje se ne zna gde… »

Uhapšeni roditelji optuženi da su u ime sina ubili četiri učenika u SAD

Nova 04.12.2021
Roditelji protiv kojih je podignuta optužnica za ubistvo iz nehata u ime njihovog maloletnog sina koji je ubio četiri učenika iz svoje srednje škole u američkoj saveznoj državi Mičigen uhapšeni su u subotu u Detroitu, saopštili su zvaničnici… »

Uhapšeni roditelji tinejdžera koji je izvršio masakr u školi Pre pucnjave poručili sinu: Moraš da naučiš kako da te ne…

Kurir 04.12.2021
Džejms i Dženifer Krambli, roditelji 15-godišnjeg Itana koji je u masovnoj pucnjavi u srednjoj školi u državi Mičigen ubio četiri učenika i ranio sedam drugih, uhapšeni su nakon što je njihov automobil primećen u Detroitu, prenosi Vašington… »

Optužnica protiv roditelja tinejdžera koji je ubio četiri učenika u Mičigenu

Danas 03.12.2021
Tužioci su podigli optužnicu za ubistvo iz nehata protiv roditelja tinejdžera iz američke države Mičigen koji je ubio četiri učenika iz svoje srednje škole, preneo je večeras Glas Amerike. Džejms i Dženifer Krambli su oboje optuženi po… »

Roditelji optuženi za ubistva koja je počinio njihov sin: Amerikanac (17) ubio četvoro ljudi očevim pištoljem, a na sudu…

Blic 03.12.2021
Roditelji osumnjičenog za pucnjavu u srednjoj školi u Mičigenui sami su suočeni sa optužnicom posle sinovljevog ubistva četiri osobe. Tužioci u okrugu Oukland optužili su Džejmsa i Dženifer Krambli za ubistva bez predumišljaja zbog nekoliko… »

Vesti dana »