Povezane vesti
Ko je dušanka koja je izbola komšije u Beogradu: Ima tešku priču, a evo šta joj je rekao žiri emisije "Ja imam talenat"
Mondo 04.12.2021
Dušanka L., koju mediji predstavljaju kao učesnicu takmičenja "Ja imam talenat", nije dogurala daleko u toj emisiji. Progovorile njene komšije! Dušanka L., koju mediji predstavljaju kao učesnicu takmičenja "Ja imam talenat", nije dogurala daleko u toj… »
"Da nije stigla policija ona bi nastavila da ubada ljude po: Zgradi!" Komšije šokirane jezivim napadom učesnice šoua "Ja imam…
Blic 03.12.2021
Srećom je u jednom trenutku došla policija, jer da nije ona bi nastavila da zvoni ljudima po zgradi na vrata i da ih bode - priča za "Blic" jedan od stanara zgrade u Ulici Peđe Milosavljevića 56 u kojoj se sinoć odigrala neviđena drama. Pomahnitala… »
Vesti dana »

Vašington post otkriva: Evo šta je Putin tražio od Trampa u vezi oblasti Donjecka!
Pravda pre 1 satjoš 21 povezana

‘Bez kraljeva’: Ogroman broj ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
Južne vesti pre 45 minutajoš 16 povezanih

Srbija prolazi kroz 4 godišnja doba Prognoze najavljuju sneg do kraja meseca; Rhmz izdao upozorenje
Alo pre 50 minutajoš 17 povezanih

Direktor Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici: Stanje povređenih stabilno, sedmoro na intenzivnoj
NIN pre 5 minutajoš 29 povezanih

(FOTO) Sudar automobila i autobusa na putu ka Kragujevcu: Poginuo vozač auta, dvoje povređeno
N1 Info pre 50 minutajoš 30 povezanih