Povezane vesti
Ko je dušanka koja je izbola komšije u Beogradu: Ima tešku priču, a evo šta joj je rekao žiri emisije "Ja imam talenat"
Mondo 04.12.2021
Dušanka L., koju mediji predstavljaju kao učesnicu takmičenja "Ja imam talenat", nije dogurala daleko u toj emisiji. Progovorile njene komšije! Dušanka L., koju mediji predstavljaju kao učesnicu takmičenja "Ja imam talenat", nije dogurala daleko u toj… »
"Da nije stigla policija ona bi nastavila da ubada ljude po: Zgradi!" Komšije šokirane jezivim napadom učesnice šoua "Ja imam…
Blic 03.12.2021
Srećom je u jednom trenutku došla policija, jer da nije ona bi nastavila da zvoni ljudima po zgradi na vrata i da ih bode - priča za "Blic" jedan od stanara zgrade u Ulici Peđe Milosavljevića 56 u kojoj se sinoć odigrala neviđena drama. Pomahnitala… »
Vesti dana »

(Video) Veliki požar progutao 300 kvadrata krova, vatra preti vrtiću Veliki broj vatrogasaca pokušava da obuzda vatrenu stihiju
Dnevnik pre 16 minutajoš 17 povezanih

Putnička vozila čekaju dva sata na Batrovcima na izlazu iz Srbije, na naplatnim stanicama bez zadržavanja
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih

Padaju temperaturni rekordi u Japanu zabeležena temperatura od 41,6 stepeni!
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih

Republički zavod za statistiku: Novi Zakon o statistici je pravni osnov za otvaranje Poglavlja 18
N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane