Povezane vesti
"U Srbiji neke stvari dobijete rođenjem!" Mihajlović iznenadio Italiju pričom o Vlahoviću
Večernje novosti 04.12.2021
FOTO: EPA Retko kada ovaj 52-godišnji stručnjak priča o pojedincima, ali morao je da kaže koju reč o sjajnom napadau "viole". - Ne volim da pričam o protivničkim igračima, ali pošto je Vlahović Srbin, onda hoću. Mnogo mi se sviđa, ima mnogo kvaliteta… »
Miha napravio izuzetak kada je Vlahović u pitanju: "Nije ni čudo što dolazi iz Srbije..."
Sportske.net 04.12.2021
Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović izdvojio je nekoliko trenutaka uoči meča svog tima sa Fjorentinom kako bi pohvalio zemljaka Dušana Vlahovića. U nedelju nas očekuje srpski duel u vidu Mihajlovića, koji će sa klupe voditi Bolonju i najboljeg… »
‘Mnogo mi se sviđa’: Mihajlović pred susret sa Vlahovićem i Fiorentinom – ‘Gladan je, ljut, nikad zadovoljan…’
Hot sport 04.12.2021
Fudbaleri Bolonje u nedelju od 12.30 dočekuju Fjorentinu. Legendarni srpski fudbaler, a sada trener, Siniša Mihajlović naspram sebe će imati koloniju Srba iz Firence, koju predvodi fenomenalni Dušan Vlahović. – Ne volim da pričam o protivničkim igračima… »
Miha o Vlahoviću: Gladan je, ljut, nikad zadovoljan, mnogo mi se sviđa
Mozzart sport 04.12.2021
Bolonja dočekuje Fjorentinu u nedelju. Srpska kolonija iz Firence u nedelju (12.30) će gostovati u Bolonji. A, tamo će ih na klupi domaćeg tima sačekati Siniša Mihajlović, legenda srpskog fudbala. Ipak, došlo je vreme da ni Miha više nije u prvom planu… »
Vesti dana »
Ivica Iliev o finalu LŠ: ''Tragedija, antifudbal, drago mi je samo da Arsenal nije osvojio!''
Sportske.net pre 45 minutajoš 99 povezanih
Pari Sen Žermen odbranio titulu prvaka Evrope posle penala protiv Arsenala
Insajder pre 30 minutajoš 26 povezanih
FOTO: U žbunju sakrili automatsku pušku i flašu benzina, dvojac uhapšen
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane