Povezane vesti

U Nišavi kod Pirota pronađeno beživotno telo

Dnevnik 04.12.2021
PIROT: Nakon potrage jakih snaga policije i vatrogasno spasilačke čete u Pirotu, nizvodno od grada, kod fabrike nekadašnjeg Prvog maja pronađeno je beživotno telo starije ženske osobe. Telo je pronađeno na ulivu reke Bistrice u Nišavu a za sada… »

Užas u Pirotu: Izvučeno telo žene iz Nišave, istraga u toku

Kurir 04.12.2021
Telo starije ženske osobe, navodno je pronađeo u Pirotu nizvodno od grada, kod fabrike nekadašnjeg Prvog maja. Pogragu su obavljali jake policijske snage policija i vatrogasno spasilačke čete u Pirotu. Telo je pronađeno na ulivu reke Bistrice u… »

Telo žene pronađeno kod fabrike u Pirotu! Još uvek nije utvrđen identitet, istraga u toku!

Mondo 04.12.2021
Istraga je u toku. Istraga je u toku. U Pirotu nizvodno od grada, kod fabrike nekadašnjeg Prvog maja, navodno je pronađeno telo starije osobe. Potragu su obavljali jake policijske snage i vatrogasno spasilačke čete u Pirotu. Telo je pronađeno na… »

U Nišavi kod Pirota pronađeno beživotno telo

RTV 04.12.2021
PIROT - Nakon potrage jakih snaga policije i vatrogasno spasilačke čete u Pirotu, nizvodno od grada, kod fabrike nekadašnjeg Prvog maja pronađeno je beživotno telo starije ženske osobe. Telo je pronađeno na ulivu reke Bistrice u Nišavu a za sada… »

U Nišavi kod Pirota pronađeno telo žene!

Blic 04.12.2021
Nakon potrage jakih snaga policije i vatrogasno spasilačke čete u Pirotu, nizvodno od grada, kod fabrike nekadašnjeg Prvog maja pronađeno je telo starije ženske osobe. Telo je pronađeno na ulivu reke Bistrice u Nišavu, a za sada nema detaljnijih… »

U Nišavi kod Pirota pronađeno telo žene

B92 04.12.2021
Pirot -- U Pirotu, kod fabrike nekadašnjeg Prvog maja, pronađeno je beživotno telo starije ženske osobe. Telo je pronađeno nakon potrage jakih snaga policije i vatrogasno spasilačke čete u Pirotu. Telo je pronađeno na ulivu reke Bistrice u Nišavu… »

Pronadjeno beživotno telo u Nišavi

Pirotske vesti 04.12.2021
Pripadnici pirotske policije i vatrogasno-spasilačke čete danas su posle podneva iz Nišave, nizvodno od grada, tačnije kod uliva reke Bistrice u Nišavu izvukli beživotno telo sredovečne žene. S obzirom da je istraga u toku, još uvek se ne znaju… »

Užas u Pirotu: Utopila se žena, spasioci izvukli telo iz Nišave

Večernje novosti 04.12.2021
Foto: V.Ć. Telo je prvi put primećeno kod novih zgrada na Zapadnom keju, a izvučeno je na ušću Bistrice u Nišavu ispod nekadašnjeg „Piroteksa“. Za sada nije poznato da li se davljenje desilo u neposrednoj blizini mesta gde je telo pronađeno… »

Udes na kružnom toku na Novom Beogradu; saobraćaj usporen

B92 04.12.2021
Beograd -- Na kružnom toku kod zgrade Opštine Novi Beograd došlo je do saobraćajne nesreće. U sudaru su učestvovala dva automobila, a na vozilima je primetna znatna materijalna šteta. Policija je na licu mesta, saobraćaj se odvija usporeno… »

Vesti dana »