Повезане вести

Додик: Путин потврдио да Русија неће подржати именовање Шмита за високог представника у БиХ

Додик: Путин потврдио да Русија неће подржати именовање Шмита за високог представника у БиХ

Политика 04.12.2021
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да му је руски председник Владимир Путин потврдио током разговора у Москви да Русија у Савету безбедности УН-а неће подржати именовање Кристијана Шмита за… »

Нови магазин 04.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да му је руски председник Владимир Путин потврдио током разговора у Москви да Русија у Савету безбедности УН-а неће подржати именовање Кристијана Шмита (Цхристиан… »
Додик: Путин потврдио да Русија неће подржати именовање Шмита у БиХ

Додик: Путин потврдио да Русија неће подржати именовање Шмита у БиХ

Н1 Инфо 04.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да му је руски председник Владимир Путин потврдио током разговора у Москви да Русија у Савету безбедности УН-а неће подржати именовање Кристијана Шмита за високог… »
“Путин ми је потврдио да Шмит неће имати подршку у СБ УН”

“Путин ми је потврдио да Шмит неће имати подршку у СБ УН”

Вести онлине 04.12.2021
Неће бити подршке за именовање високог представника у Савету безбедности УН, потврдио ми је председник Русије Владимир Путин, рекао је Милорад Додик, српски члан Председништва БиХ, на конференцији за новинаре у Бањалуци. –… »
Додик након посете Русији: Са Путином сам насамо разговарао сат времена

Додик након посете Русији: Са Путином сам насамо разговарао сат времена

Вечерње новости 04.12.2021
ФОТО: Новости - Осећам велико задовољство квалитетом разговора са председником Русије Владимиром Путином. Разговорали смо скоро сат времена и причали о економији, изградњи гасовода, Српско-руског храма у Бањалуци, цени нафте… »
Додик: Велико задовољство квалитетом разговора са Путином

РТВ 04.12.2021
БАЊАЛУКА - Неће бити подршке за именовање високог представника у Савету безбедности УН, потврдио ми је председник Русије Владимир Путин, рекао је Милорад Додик, српски члан Председништва БиХ, на конференцији за новинаре у… »

Спутник 04.12.2021
Нец́е бити подршке за именовање високог представника у Савету безбедности УН, потврдио ми је председник Русије Владимир Путин, рекао је Милорад Додик, српски члан Председништва БиХ, на конференцији за новинаре у Бањалуци… »
Додик: Путин потврдио да нема подршке за именовање Шмита у Савету безбедности

Додик: Путин потврдио да нема подршке за именовање Шмита у Савету безбедности

РТС 04.12.2021
Председник Руске Федерације Владимир Путин потврдио ми је да Русија неће подржати именовање високог представника Кристијана Шмита пред Саветом безбедности Уједињених нација, рекао је Милорад Додик члан Председништва БиХ у… »
Додик: Путин обећао да Русија неће подржати Сцхмидта

Додик: Путин обећао да Русија неће подржати Сцхмидта

Слободна Европа 04.12.2021
Предсједник Руске Федерације Владимир Путин дао је чврста увјеравања да Русија неће подржати именовање високог представника Цхристиана Сцхмидта пред Савјетом безбједности Уједињених нација (СБ УН), рекао је Милорад Додик, члан… »
Додик након посете Русији: "Са Путином сам насамо разговарао сат времена"

Додик након посете Русији: "Са Путином сам насамо разговарао сат времена"

Блиц 04.12.2021
Са Путином сам насамо разговарао сат времена. Разговарали смо о многим темама, привреди, енергетици, завршетку руског храма у Бнајалуци. Ипак највише смо разговарали о политичким питањима. Рекао је ово Српски члан председништва… »

Вести дана »