Povezane vesti
Dodik: Putin potvrdio da Rusija neće podržati imenovanje Šmita za visokog predstavnika u BiH
Politika 04.12.2021
BANjALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da mu je ruski predsednik Vladimir Putin potvrdio tokom razgovora u Moskvi da Rusija u Savetu bezbednosti UN-a neće podržati imenovanje Kristijana Šmita za visokog predstavnika… »
Dodik: Putin potvrdio da Rusija neće podržati imenovanje Šmita za visokog predstavnika u BiH
Novi magazin 04.12.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da mu je ruski predsednik Vladimir Putin potvrdio tokom razgovora u Moskvi da Rusija u Savetu bezbednosti UN-a neće podržati imenovanje Kristijana Šmita (Christian Schmidt) za visokog… »
Dodik: Putin potvrdio da Rusija neće podržati imenovanje Šmita u BiH
N1 Info 04.12.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da mu je ruski predsednik Vladimir Putin potvrdio tokom razgovora u Moskvi da Rusija u Savetu bezbednosti UN-a neće podržati imenovanje Kristijana Šmita za visokog predstavnika u BiH. On je… »
“Putin mi je potvrdio da Šmit neće imati podršku u SB UN”
Vesti online 04.12.2021
Neće biti podrške za imenovanje visokog predstavnika u Savetu bezbednosti UN, potvrdio mi je predsednik Rusije Vladimir Putin, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, na konferenciji za novinare u Banjaluci. – Osećam veliko… »
Dodik nakon posete Rusiji: Sa Putinom sam nasamo razgovarao sat vremena
Večernje novosti 04.12.2021
FOTO: Novosti - Osećam veliko zadovoljstvo kvalitetom razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Razgovorali smo skoro sat vremena i pričali o ekonomiji, izgradnji gasovoda, Srpsko-ruskog hrama u Banjaluci, ceni nafte, poručio je Dodik i… »
Dodik: Veliko zadovoljstvo kvalitetom razgovora sa Putinom
RTV 04.12.2021
BANJALUKA - Neće biti podrške za imenovanje visokog predstavnika u Savetu bezbednosti UN, potvrdio mi je predsednik Rusije Vladimir Putin, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, na konferenciji za novinare u Banjaluci. "Osećam veliko… »
Dodik: Veliko zadovoljstvo kvalitetom razgovora sa Putinom
Sputnik 04.12.2021
Neće biti podrške za imenovanje visokog predstavnika u Savetu bezbednosti UN, potvrdio mi je predsednik Rusije Vladimir Putin, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, na konferenciji za novinare u Banjaluci. „Osećam veliko… »
Dodik: Putin potvrdio da nema podrške za imenovanje Šmita u Savetu bezbednosti
RTS 04.12.2021
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin potvrdio mi je da Rusija neće podržati imenovanje visokog predstavnika Kristijana Šmita pred Savetom bezbednosti Ujedinjenih nacija, rekao je Milorad Dodik član Predsedništva BiH u Banjaluci. Srpski član… »
Dodik: Putin obećao da Rusija neće podržati Schmidta
Slobodna Evropa 04.12.2021
Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin dao je čvrsta uvjeravanja da Rusija neće podržati imenovanje visokog predstavnika Christiana Schmidta pred Savjetom bezbjednosti Ujedinjenih nacija (SB UN), rekao je Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne… »
Dodik nakon posete Rusiji: "Sa Putinom sam nasamo razgovarao sat vremena"
Blic 04.12.2021
Sa Putinom sam nasamo razgovarao sat vremena. Razgovarali smo o mnogim temama, privredi, energetici, završetku ruskog hrama u Bnajaluci. Ipak najviše smo razgovarali o političkim pitanjima. Rekao je ovo Srpski član predsedništva BiH Milorad Dodik, na… »
Vesti dana »
Preradović: Vučić bio u Novom Sadu u prostorijama SNS pre demonstracija i „koordinisao“, postoje svedoci
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih
Uživo: Asvel - Crvena zvezda 8:4 prva četvrtina, za duplu pobedu u duplom kolu (video)
Sportski žurnal pre 5 minutajoš 24 povezane