Повезане вести

Милутинов уписао дабл-дабл, ЦСКА лако са Локомотивом

Милутинов уписао дабл-дабл, ЦСКА лако са Локомотивом

Моззарт спорт 05.12.2021
Српски центар убацио 12 поена и томе додао 10 скокова. У судару евролигаша и једног од фаворита за освајање Еврокупа много боље прошао је тим који се такмичи у вишем рангу. ЦСКА је гостовао Локомотиви и уписао је релативно… »
Јокић са коњичке стазе стигао у "медисон" па демолирао никсе: "Можда би требало да идем на хиподромувек када гостујемо"

Јокић са коњичке стазе стигао у "медисон" па демолирао никсе: "Можда би требало да идем на хиподромувек када гостујемо"

Вечерње новости 05.12.2021
ФОТО: АП Питали су новинари нашег НБА суперстара и пасионираног љубитеља коњских трка да ли је у томе нашао посебну инспирацију за МВП наступ у победи Денвера над Никсима (113:99). - Могуће, деветорица џокеја које сам тамо… »
"Ако сам потребан, ту сам - ако не, преседећу": Јокић анализирао меч против Њујорка

"Ако сам потребан, ту сам - ако не, преседећу": Јокић анализирао меч против Њујорка

Вечерње новости 05.12.2021
Тањуг/АП Српски центар је у тријумфу над Њујорком (113:99) мел завршио са 32 поена и 11 скокова, а последњу четвртину провео је на клупи јер је меч био решен. - Био сам спреман да играм. Имали смо предност и тренер је одлучио… »
‘Ако сам потребан, ту сам – ако не…’: Јокић последњом изјавом забринуо све навијаче Денвера

‘Ако сам потребан, ту сам – ако не…’: Јокић последњом изјавом забринуо све навијаче Денвера

Хот спорт 05.12.2021
Српски центар говорио је о својим играма. Никола Јокић је у последњем дуелу са Њујорк Никсима за свега 27 минута на паркету уписао 32 поена и сакупио 11 скокова. Како је све након три деонице било решено, читаву последњу је… »
Пљуште похвале за Јокића: Најкомплетнији центар икада у НБА, играће и у 40, мора да буде МВП кандидат

Пљуште похвале за Јокића: Најкомплетнији центар икада у НБА, играће и у 40, мора да буде МВП кандидат

Моззарт спорт 05.12.2021
"Користи сваку грешку коју направите. Сваку прилику коју му дате он је види. Јокић не прави лоше потезе, не губи лопту, не узима лоше шутеве..", рекао је бивши НБА кошаркаш и дугогодишњи тренер Сем Мичел. Плесао је Никола Јокић… »
Јокић открио тајну успеха у Њујорку, па послао поруку шефовима: За МВП партије постоји и један занимљив "услов"!

Јокић открио тајну успеха у Њујорку, па послао поруку шефовима: За МВП партије постоји и један занимљив "услов"!

Мондо 05.12.2021
Никола Јокић је после маестралне партије у Њујорку имао и интересантан услов за управу клуба. Никола Јокић је после маестралне партије у Њујорку имао и интересантан услов за управу клуба. Легендарни "Медисон Сквер Гарден" је… »
Јокић у „клинчу“ са чувеним редитељем: „Јесте, био је фаул“

Јокић у „клинчу“ са чувеним редитељем: „Јесте, био је фаул“

Нова 05.12.2021
Никола Јокић је током утакмице против Њујорк Никса пружио једну од најбојлих партија у последње време, а екипи из "велике јабуке" није помогао ни покушај једног од највећих навијача овог тима да "изнервира" Јокића. Спајк Ли… »
"Ако сам им потребан ту сам, ако не: Преседећу!" Никола Јокић објаснио зашто га није било у последњој деоници: Био сам…

"Ако сам им потребан ту сам, ако не: Преседећу!" Никола Јокић објаснио зашто га није било у последњој деоници: Био сам…

Спортал блиц 05.12.2021
Српски кошаркаш блистао је вечерас у “Медисон Сквер Гардену” у победи свог над Њујорком 113:99. и за свега 27 минута на терену забележио учинак од 32 поена, 11 скокова и пет асистенција. Треба истаћи да је српски ас целу… »
Дабл-дабл Јокића у победи Денвера над Њујорком

Дабл-дабл Јокића у победи Денвера над Њујорком

Данас 04.12.2021
Кошаркаши Денвера победили су вечерас у гостима Њујорк са 113:99 (30:25, 30:24, 32:22, 21:28), у НБА лиги. Најбољи у победничкој екипи био је српски интернационалац Никола Јокић са 32 поена, 11 скокова и пет асистенција… »
Србин утишао најчувенију халу! Какво вече Николе Јокића Џокер у стилу МВП-а водио Денвер до победе усред Њујорка!

Србин утишао најчувенију халу! Какво вече Николе Јокића Џокер у стилу МВП-а водио Денвер до победе усред Њујорка!

Спортал блиц 04.12.2021
Фантастичан је био српски кошаркаш који је поново забележио дабл-дабл учинак! Денвер је прилично лако савладао Њујорк у НБА лиги резултатом 113:99 (30:25, 30:24, 32:22, 21:28), а наравно да је свој тим предводио прошлосезонски… »

Вести дана »