Povezane vesti
Brnabić: Tužna sam, videla sam baku koja zbog protesta nije mogla na ručak
N1 Info 05.12.2021
Dan nakon protesta građana protiv zakona o eksproprijaciji i referendumu, predsednica Vlade Ana Brnabić kaže da je tužna. Zahteve građana ne smatra ustavnim, dok za ponašanje policije i provokacije opravdanje traži u poređenju sa Evropom. „Tužna sam… »
Novi magazin 05.12.2021
Dan nakon protesta građana protiv zakona o eksproprijaciji i referendumu, predsednica Vlade Ana Brnabić kaže da je tužna. Zahteve građana ne smatra ustavnim, dok za ponašanje policije i provokacije opravdanje traži u poređenju sa Evropom. „Tužna sam… »
Nova 05.12.2021
Vesti dana »
Vanredna situacija u 11 opština: Najviše snega u Prijepolju i Sjenici, u Beogradu izmene na 13 linija GSP
Nedeljnik pre 6 minutajoš 33 povezane
Maduro iz zatvora u SAD poručio: "Supruga i ja smo dobro, mi smo borci"
Radio 021 pre 32 minutajoš 6 povezanih
Vaterpolisti iznenadili sve i jedva preživeli u Areni, stigla prozivka od legende: "Katastrofa, igraš..."
Telegraf pre 16 minutajoš 7 povezanih
VIDEO Pripadao Nikolasu Kejdžu: Strip u kom se prvi put pojavljuje Supermen prodat za rekordni iznos
Radio 021 pre 41 minutajoš 1 povezana