Povezane vesti
Brnabić: Tužna sam, videla sam baku koja zbog protesta nije mogla na ručak
N1 Info 05.12.2021
Dan nakon protesta građana protiv zakona o eksproprijaciji i referendumu, predsednica Vlade Ana Brnabić kaže da je tužna. Zahteve građana ne smatra ustavnim, dok za ponašanje policije i provokacije opravdanje traži u poređenju sa Evropom. „Tužna sam… »
Novi magazin 05.12.2021
Dan nakon protesta građana protiv zakona o eksproprijaciji i referendumu, predsednica Vlade Ana Brnabić kaže da je tužna. Zahteve građana ne smatra ustavnim, dok za ponašanje policije i provokacije opravdanje traži u poređenju sa Evropom. „Tužna sam… »
Nova 05.12.2021
Vesti dana »
Rusija nastavila napade na Ukrajinu, pogođen soliter u Harkovu; Zelenski: Čekamo reakciju SAD
RTS pre 39 minutajoš 41 povezana
Tužioci i zaposleni u TOK-u protestvovali u Ustaničkoj zbog novih zakona: "Rad tužilaštva će biti ozbiljno ugrožen"
Insajder pre 8 satijoš 23 povezane
Za upis bespravnih objekata stigle 1.619.273 prijave: Juče više od 150.000
Blic pre 7 satijoš 29 povezanih
EK u drugoj nedelji februara predstavlja predlog prelaznog rešenja za prevoznike sa Zapadnog Balkana
RTV pre 5 satijoš 25 povezanih