Povezane vesti
Brnabić: Tužna sam, videla sam baku koja zbog protesta nije mogla na ručak
N1 Info 05.12.2021
Dan nakon protesta građana protiv zakona o eksproprijaciji i referendumu, predsednica Vlade Ana Brnabić kaže da je tužna. Zahteve građana ne smatra ustavnim, dok za ponašanje policije i provokacije opravdanje traži u poređenju sa Evropom. „Tužna sam… »
Novi magazin 05.12.2021
Dan nakon protesta građana protiv zakona o eksproprijaciji i referendumu, predsednica Vlade Ana Brnabić kaže da je tužna. Zahteve građana ne smatra ustavnim, dok za ponašanje policije i provokacije opravdanje traži u poređenju sa Evropom. „Tužna sam… »
Nova 05.12.2021
Vesti dana »
Danas je Preobraženje Gospodnje a ovo su stara verovanja vezana za današnji dan! Preobraženje Gospodnje
Volim Zrenjanin pre 24 minutajoš 22 povezane
Sunčano i toplo danas, ali to nije vrhunac: Evo kakvo vreme stiže u nastavku sedmice
NIN pre 49 minutajoš 11 povezanih
Jedna osoba poginula u sudaru autobusa i automobila u Mladenovcu
N1 Info pre 24 minutajoš 21 povezana
Fedorov pozvao na predsedničke izbore uprkos ratu: "Demokratija ne može biti talac Rusije"
NIN pre 39 minutajoš 8 povezanih