Povezane vesti
Brnabić: Tužna sam, videla sam baku koja zbog protesta nije mogla na ručak
N1 Info 05.12.2021
Dan nakon protesta građana protiv zakona o eksproprijaciji i referendumu, predsednica Vlade Ana Brnabić kaže da je tužna. Zahteve građana ne smatra ustavnim, dok za ponašanje policije i provokacije opravdanje traži u poređenju sa Evropom. „Tužna sam… »
Novi magazin 05.12.2021
Dan nakon protesta građana protiv zakona o eksproprijaciji i referendumu, predsednica Vlade Ana Brnabić kaže da je tužna. Zahteve građana ne smatra ustavnim, dok za ponašanje policije i provokacije opravdanje traži u poređenju sa Evropom. „Tužna sam… »
Nova 05.12.2021
Vesti dana »
Vučić na pitanje Insajdera rekao da postoji kost-benefit analiza za EXPO i dodao da je jedno EXPO lokacija koja će koštati do dve milijarde, a drugo širi deo
Insajder pre 23 minutajoš 34 povezane
Još jedan automobil se zaleteo u okupljene ispred Pravnog fakulteta, stigao i rektor Đokić
Beta pre 4 minutajoš 25 povezanih
Tramp i Si poručili: SAD i Kina ne smeju da ugroze odnose, odnos utiče na ceo svet
RTV pre 44 minutajoš 93 povezane
U Nemačkoj otkriveno prisustvo virusa hepatitis A u pošiljci voća iz Srbije
Zoom UE pre 1 satjoš 23 povezane
Poslanici nastavili sednicu o izmeni izbornih zakona: Ova novina izaziva najviše polemike (video)
Blic pre 24 minutajoš 25 povezanih