Povezane vesti
Član go SNS Jugović: Protesti naroda opravdani, većina poslanika misli kao ja
Pravda 05.12.2021
Poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Jugović podelio je na Fejsbuku objavu Novaka Đokovića o Zakonu o eksproprijaciji i napisao "bravo". Jugović kaže da ga jako iritira što većina poslanika misli isto što i on, ali da… »
Poslanik SNS: Protesti su opravdani, većina poslanika misli isto kao ja
N1 Info 05.12.2021
Poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović podelio je na Fejsbuku objavu Novaka Đokovića o Zakonu o eksproprijaciji i napisao "bravo". U izjavi za Nova.rs, Jugović kaže da ga jako iritira što većina poslanika misli isto što… »
Jugović (SNS): Protesti naroda opravdani, većina poslanika misli kao ja
Danas 05.12.2021
Poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Jugović podelio je na Fejsbuku objavu Novaka Đokovića o Zakonu o eksproprijaciji i napisao „bravo“. U izjavi za portal Nova.rs Jugović kaže da ga jako iritira što većina poslanika… »
Član GO SNS Jugović: Protesti naroda opravdani, većina poslanika misli kao ja
Nova 05.12.2021
Poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Jugović podelio je na Fejsbuku objavu Novaka Đokovića o Zakonu o eksproprijaciji i napisao "bravo". U izjavi za naš portal, Jugović kaže da ga jako iritira što većina poslanika misli… »
Vesti dana »
Trenutno najtoplije u Kikindi - 36, na Paliću i u Somboru 35, Novi Sad i Zrenjanin - 34 stepena
RTV pre 47 minutajoš 33 povezane
Građani ispred Skupštine se već polako okupljaju: Sve je spremno za skup "Srbija, jedna porodica" (foto)
Euronews pre 22 minutajoš 25 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Više od 900 mrtvih, desetine hiljada nestalih
BBC News pre 57 minutajoš 27 povezanih
Deonica Moravskog koridora od Preljine do Adrana od 9 časova otvorena za vozače
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 27 povezanih