Повезане вести
Члан го СНС Југовић: Протести народа оправдани, већина посланика мисли као ја
Правда 05.12.2021
Посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Братислав Југовић поделио је на Фејсбуку објаву Новака Ђоковића о Закону о експропријацији и написао "браво". Југовић каже да га јако иритира што већина посланика мисли… »
Посланик СНС: Протести су оправдани, већина посланика мисли исто као ја
Н1 Инфо 05.12.2021
Посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке Братислав Југовић поделио је на Фејсбуку објаву Новака Ђоковића о Закону о експропријацији и написао "браво". У изјави за Нова.рс, Југовић каже да га јако иритира што већина… »
Југовић (СНС): Протести народа оправдани, већина посланика мисли као ја
Данас 05.12.2021
Посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Братислав Југовић поделио је на Фејсбуку објаву Новака Ђоковића о Закону о експропријацији и написао „браво“. У изјави за портал Нова.рс Југовић каже да га јако иритира… »
Члан ГО СНС Југовић: Протести народа оправдани, већина посланика мисли као ја
Нова 05.12.2021
Посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Братислав Југовић поделио је на Фејсбуку објаву Новака Ђоковића о Закону о експропријацији и написао "браво". У изјави за наш портал, Југовић каже да га јако иритира… »
Вести дана »
На место в.д. директора Пете београдске гимназије постављен Огњен Мрваљевић
РТВ пре 17 минутајош 24 повезане
Удружења пољопривредника наставила блокаде путева на више локација
Блиц пре 22 минутајош 39 повезаних
Вучић: План 2030-2035 неће зависити од тога ко ће бити на власти, ја свакако нећу бити председник
Бета пре 1 сатјош 24 повезане
Временска прогноза за Србију 24. и 25. фебруар 2026: хладан фронт, престанак падавина и топлији период са сунчаним интервалима
Наслови.аи пре 42 минутајош 38 повезаних