Повезане вести
Члан го СНС Југовић: Протести народа оправдани, већина посланика мисли као ја
Правда 05.12.2021
Посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Братислав Југовић поделио је на Фејсбуку објаву Новака Ђоковића о Закону о експропријацији и написао "браво". Југовић каже да га јако иритира што већина посланика мисли… »
Посланик СНС: Протести су оправдани, већина посланика мисли исто као ја
Н1 Инфо 05.12.2021
Посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке Братислав Југовић поделио је на Фејсбуку објаву Новака Ђоковића о Закону о експропријацији и написао "браво". У изјави за Нова.рс, Југовић каже да га јако иритира што већина… »
Југовић (СНС): Протести народа оправдани, већина посланика мисли као ја
Данас 05.12.2021
Посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Братислав Југовић поделио је на Фејсбуку објаву Новака Ђоковића о Закону о експропријацији и написао „браво“. У изјави за портал Нова.рс Југовић каже да га јако иритира… »
Члан ГО СНС Југовић: Протести народа оправдани, већина посланика мисли као ја
Нова 05.12.2021
Посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Братислав Југовић поделио је на Фејсбуку објаву Новака Ђоковића о Закону о експропријацији и написао "браво". У изјави за наш портал, Југовић каже да га јако иритира… »
Вести дана »

(Мапе) ови датуми доносе велике промене времена: Скок температуре, па нагло захлађење! Зима можда са чак -20 степена!?
Блиц пре 56 минутајош 22 повезане

Милојевић: Не знам колико ћу остати у Звезди, сањам селекторски посао
РТС пре 10 минутајош 22 повезане

Огласио се министар просвете о полагању испита: Познато да ли ће бити додатног рока за студенте
Телеграф пре 10 минутајош 14 повезаних