Повезане вести

"То је наша обавеза" Ево ко ће бринути о Даши, супрузи Милутина Мркоњића:"Ани је тешко"

"То је наша обавеза" Ево ко ће бринути о Даши, супрузи Милутина Мркоњића:"Ани је тешко"

Блиц 05.12.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић признаје да му је тешко пао опроштај од једног од најближих сарадника Милутина Мркоњића, који је преминуо прошле недеље. - То је био најтежи дан. Још траје туга и збуњеност што нас је… »
"То је био најтежи дан за мене, туга још траје" Дачић се опростио од Мрке, након његовог одласка обећао једну ствар

"То је био најтежи дан за мене, туга још траје" Дачић се опростио од Мрке, након његовог одласка обећао једну ствар

Србија данас 05.12.2021
Ивица Дачић такође је успео да прокоментарише и протесте против Рио Тинта. Председник републичке скупштине Ивица Дачић прича колико му је тешко пао опроштај од једног од најближих сарадника Милутина Мркоњића, који је преминуо… »
Ивица Дачић за Курир: Мрко, бринућемо о Даши, то ти дугујемо! СПС ће остати друга најјача странка у Србији!

Ивица Дачић за Курир: Мрко, бринућемо о Даши, то ти дугујемо! СПС ће остати друга најјача странка у Србији!

Курир 05.12.2021
Она је у великој жалости, имали су дуг заједнички пут и она је неодвојиви део његовог живота. На вези сам са Аном, били смо заједно ових дана, покушавамо да пребродимо колико год је то могуће. Председник републичке скупштине… »

Вести дана »