Povezane vesti
Bivša žena mi je sve uzela, ne znam kako mirno spava! Ša progovorio o Ivani i otkrio zašto ga ne gledamo u Zadruzi 5
Mondo 05.12.2021
Nenad Aleksić Ša progovorio je o bivšoj supruzi Ivani, ali i otkrio zašto nije ušao u Zadrugu 5. Nenad Aleksić Ša progovorio je o bivšoj supruzi Ivani, ali i otkrio zašto nije ušao u Zadrugu 5. Reper Nenad Aleksić Ša razveo se u četvrtoj sezoni Zadruge… »
Ivana mi je uzela sve, ne znam kako može mirno da spava! Ša smatra da bivša žena nije bila fer, a evo da li ulazi u Zadrugu!…
Kurir 05.12.2021
Nenad Aleksić Ša progovorio je o ulasku u petu sezonu "Zadruge", ali i o Tari Simov i bivšoj supruzi Ivani. Peta sezona rijalitija "Zadruga" je uveliko u toku, a Tara Simov je jedan od učesnika, pa ne prođe dan da se tvoje ima ne pomene u Beloj kući… »
Na nju je bacio oko! Nenad Aleksić Ša otkrio kada će se opet oženiti i kako će se ponašati prema Tari ako uđe u Zadrugu!
Alo 05.12.2021
Zbog ljubavi je izgubio sve. Reper Nenad Aleksić Ša sinoć je prisustvovao otvaranju jednog gradskog kluba kao i mnogobrojne javne ličnosti. Na pitanje da li će ući u Zadrugu, reper je kratko odgovorio: - Nisam još uvek dobio poziv, ako dobijem poziv… »
Vesti dana »
Evo kada Novak započinje pohod ka tituli na Australijan openu: Đoković dobio idealan termin!
Kurir pre 18 minutajoš 19 povezanih
Rukometaši Srbije večeras (20.30) protiv Nemačke igraju meč 2. kola EP
Euronews pre 38 minutajoš 14 povezanih
Ovako će izgledati današnji protest u Novom Sadu: Studenti uputili poslednju poruku
Nova pre 1 satjoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Privremeni prekid vatre zbog popravke u nuklearki Zaporožje
RTV pre 19 minutajoš 8 povezanih