Повезане вести

Бивша жена ми је све узела, не знам како мирно спава! Ша проговорио о Ивани и открио зашто га не гледамо у Задрузи 5

Бивша жена ми је све узела, не знам како мирно спава! Ша проговорио о Ивани и открио зашто га не гледамо у Задрузи 5

Мондо 05.12.2021
Ненад Алексић Ша проговорио је о бившој супрузи Ивани, али и открио зашто није ушао у Задругу 5. Ненад Алексић Ша проговорио је о бившој супрузи Ивани, али и открио зашто није ушао у Задругу 5. Репер Ненад Алексић Ша развео се у… »
Ивана ми је узела све, не знам како може мирно да спава! Ша сматра да бивша жена није била фер, а ево да ли улази у Задругу!…

Ивана ми је узела све, не знам како може мирно да спава! Ша сматра да бивша жена није била фер, а ево да ли улази у Задругу!…

Курир 05.12.2021
Ненад Алексић Ша проговорио је о уласку у пету сезону "Задруге", али и о Тари Симов и бившој супрузи Ивани. Пета сезона ријалитија "Задруга" је увелико у току, а Тара Симов је један од учесника, па не прође дан да се твоје има не… »
На њу је бацио око! Ненад Алексић Ша открио када ће се опет оженити и како ће се понашати према Тари ако уђе у Задругу!

На њу је бацио око! Ненад Алексић Ша открио када ће се опет оженити и како ће се понашати према Тари ако уђе у Задругу!

Ало 05.12.2021
Због љубави је изгубио све. Репер Ненад Алексић Ша синоћ је присуствовао отварању једног градског клуба као и многобројне јавне личности. На питање да ли ће ући у Задругу, репер је кратко одговорио: - Нисам још увек добио… »

Вести дана »